fbpx
zondag, 22 september 2019
- Advertentie -

Social Impact

Veel mensen kennen Haerlems Bodem alleen als online medium, maar we zijn inmiddels veel meer dan dat. Sinds de oprichting in 2012 is Haerlems Bodem uitgegroeid tot een organisatie waarbij vrijwilligers hun creativiteit de vrije loop mogen laten en we graag samenwerken met sociale, maatschappelijke en culturele instellingen.

We willen van Haarlem een sterk verbonden stad maken. Een stad waarin diverse mensen en partijen met elkaar in contact staan en samenwerken om mooie dingen op het gebied van stadsontwikkeling, cultuur en duurzaamheid in de wereld te zetten. 

Wij staan voor verschillende ‘lagen’ van de samenleving en willen hen elke dag stimuleren om samen te creëren. Of dit nu op Haerlems Bodem als platform is of direct met elkaar.

Haerlems Bodem biedt ruimte voor werk, maakt unieke content en verbindt mensen en instanties met elkaar. Door middel van een open, transparante en sociale manier laten we zien waar we mee bezig zijn om zo mensen te betrekken en inspireren.

Stichting HAerlems MEdia Revolutie (St. H.A.M.E.R.)

Eén ding dat we belangrijk vinden is om Haarlemmers in beweging te krijgen, oftewel om impact te maken. Dit doen we onder andere door middel van co-creatie of door het – kosteloos of tegen een gereduceerd tarief – ondersteunen van niet commerciële projecten die zichtbaarheid kunnen gebruiken. Het ondersteunen van deze projecten doen we vanuit Stichting HAerlems MEdia Revolutie. Deze projecten worden ondersteund door bijdragen uit subsidies en fondsen. Stichting H.A.M.E.R. wordt onder andere ondersteund door:

– Gemeente Haarlem – Cultuurstimuleringsfonds
– Stimuleringsfonds voor de Journalistiek
– Rabobank Stimuleringsfonds

Bekijk hieronder enkele projecten die Haerlems Bodem ondersteund heeft of in het kader van co-creatie ontwikkeld.

toffe Superhero Kids run
Cleanup Day H'lem
Blik op Haarlem stadsreporters: de Wereldkeuken

Wil je meer weten over de sociale impact-projecten van Haerlems Bodem? Wil je dat Haerlems Bodem bijdraagt aan jouw project of heb je een idee voor co-creatie? Neem dan contact met ons op.

Stichting H.A.M.E.R.
KVK: 75648539

A. Hofmanweg 1a
2031 BH | Haarlem