Er worden weer leuke activiteiten georganiseerd in de bibliotheek. Te beginnen met een heuse Soepdag in Bennebroek. De soep wordt vervaardigd van groenten uit de eigen tuin. Daarna is er het Mamacafé in Haarlem-Noord. Tijdens deze samenkomst kunnen moeders praten met andere moeders over het moederschap – ook voor vaders.

Soepdag mamacafé

Soepdag en mamacafé

Voor het derde jaar op rij wordt de Soepdag georganiseerd. De soep, vervaardigd van groenten uit de buurttuin, is gemaakt door de Hartekampgroep De Raak. Deze dag, waar ouderen, jongeren en peuters kunnen genieten van een heerlijke soep met een broodje erbij. Tijdens de Soepdag ervaar je dat je samen gezellig kunt eten en praten, en ga je met een goed gevoel (en gevulde maag) terug naar huis toe.

De Soepdag is georganiseerd in samenwerking met Hartekampgroep De Raak, De Franciscus Opvang, Welzijn Bloemendaal en KBO Ouderenbond. 

Donderdag 1 augustus | 12:00 – 13:00 

CSP-gebouw, Kerklaan 6 in Bennebroek

Mamacafé in Haarlem-Noord

Soepdag mamacafé

Ontmoet tijdens het Mamacafé andere (aanstaande) vaders en moeders van jonge kinderen. En krijg antwoord op al je vragen!

Tijdens het Mamacafé is altijd een professional aanwezig die je vragen kan beantwoorden. Onder het genot van een kopje koffie of thee praten we met elkaar over onze kinderen. Hoe ze bijvoorbeeld groter worden, over de peuterpuberteit, de combinatie van kinderen en werk en natuurlijk leuke tips voor kinderboeken! Vaak wordt er ook een thema in het zonnetje gezet. Kinderen zijn natuurlijk ook van harte welkom! En, het is helemaal gratis.

7 augustus 2019, van 10:00 tot 11:30 | de Bibliotheek Haarlem-Noord.

Meer Haerlems Bodem? Lees hier ons opiniestuk over de kadeschommel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here