Soulfood is een ‘feelgood’ zondagmiddag evenement. Hierbij tovert de Lichtfabriek om tot een club met DJ’s, live muziek, en iedere maand een bekend restaurant dat zorgt voor eten. Zondag 17 februari is de derde edite van SoulFood. De eerste twee – uitverkochte – edities waren een groot succes en de organisatie denkt nu weer uit te verkopen.

Restaurant Flamboyant op SoulFood

Tijdens deze derde editie van SoulFood verzorgt restaurant Flamboyant het eten. Deze Javaanse keuken schotelt een diversiteit aan Indonesisch fingerfood voor. Daarnaast verwelkomen ze alle gasten met een heerlijk glaasje bubbels. Naast een uitgebreid assortiment wijnen en reguliere dranken wordt ieder evenement voorzien van een breder aanbod: deze keer zowel een Champagne- als Cocktailbar.

Ben Saunders op SoulFood

Lekkere soulklanken

Ben Saunders zal optreden tijdens de derde editie van het evenement. De zanger verkreeg nationale bekendheid door zijn deelname aan het televisieprogramma The voice of Holland, dat hij op 21 januari 2011 won. Naast tattoo-boy Ben zal SoulMotion zwoele soulklanken ten gehore brengen. SoulMotion is de nieuwe huisband van SoulFood.

DJ Roog

Ook is er ruimte voor elektronische muziek. Gerenommeerde DJ’s worden uit hun comfortzone gehaald door in plaats van hun bekende dancemuziek, soul-, funk,- en discomuziek te draaien. Headliner voor deze editie is DJ Roog. Rogier van Bueren, zoals Roog heet, staat al meer dan twintig jaar aan de top van de Nederlandse Dance-industrie. Hij is als de Nederlandse ‘Godfather of House’, verantwoordelijk voor een gemiddelde van 225 optredens per jaar in binnen- en buitenland. Naast Roog staan ook de FunkSoulBrothers achter de draaitafels.

De derde editie van SoulFood vindt plaats op zondag 17 februari van 15:00 – 21:00 uur in de Lichtfabriek en is toegankelijk vanaf 25 jaar en ouder.

  • Dresscode: Casual Chique.
  • Event: SoulFood
  • Datum: 17 februari 2019
  • Tijd: 15:00 – 21:00
  • Locatie: De Lichtfabriek, Minckelersweg 2 Haarlem. 

Kaarten kun je hier bestellen en voor meer informatie check je hun Facebookpagina

 

Meer HB? Lees dit artikel over Kleuterkoning Napoleon.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here