Zorg dat je alle eieren op Eerste Paasdag al hebt gevonden, want maandag 17 april – Tweede Paasdag – is het kinderfestival 2 TURVEN HOOG weer in de stad. Voor iedereen van 1 t/m 6 jaar (en hun ouders) is het één groot feest in de Toneelschuur en de Philharmonie.

Vanaf 9.00 uur is het al spelen geblazen in de Kunstspeeltuin in de Philharmonie. Er is een Nestenbouwersdorp, veel snoep en een Kris Kras Karavaan waar de hele dag op kan worden gesprongen. Helemaal gratis.

Ook kun je naar één van de vele kindervoorstellingen die in een van de twee locaties worden gespeeld. Zo kun je bijvoorbeeld zien hoe een bijzondere muzikant muziek maakt – met zijn neus! – in de dansvoorstelling ‘Ondersteboven’.
Of hoor je de ‘Kluizelaar’…zien kun je hem niet… En luister naar een maffe dame met een prachtige zangstem die de mooiste liedjes voor je zingt in ‘Sweet& swing’.

Wil je weten wat er precies allemaal te doen is bij 2 TURVEN HOOG? Kijk dan op de websites van de Toneelschuur en de Philharmonie. Kaarten voor de voorstellingen kun je hier ook meteen kopen.
Liever op de dag zelf kaartjes kopen? Vanaf 9.00 uur zijn de kassa’s van de theaters geopend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here