De olijf in de salade, zo is Spinvis in de muziekbranche. Een aparte smaak, die niet door iedereen gewaardeerd wordt. Maar de gene die er van houden, genieten er des te meer van en blijft er toch een mate van balans. Speciaal voor de muziekliefhebbers met een uitgebreid pallet komt Spinvis op 13 februari naar Theater de Luifel in Heemstede. De show is getiteld: Oogcontact Van De Eenzaamste Soort. Zoals we van Spinvis gewend zijn belooft het een uiteenlopende avond te worden.     
Dit jaar willen wij meer berichtgeving doen van evenementen en activiteiten in ‘Groot Haarlem’. Er is zoveel te doen en als het nou niet in Haarlem is maar in Heemstede dan pakken we toch gewoon de bus of de auto (misschien zelfs wel de fiets!).  Dus pak allen uw vervoersmiddel naar keuze en maak uw weg naar Theater de Luifel voor een optreden van Spinvis. In deze show wordt de muziekale-spacekees begeleid door multi-instrumentaliste en zangeres Saartje van Camp. Zelf speelt Spinvis gitaar, piano, elektronica en accordeon. Bij hem weet je dat alles muziek is en dat hij je meeneemt naar een wereld waarvan je het bestaan nog niet kende.

Het optreden in Theater de Luifel begint op 13 februari om 20:15 uur. Entree: € 20,00. Kaarten bestel je door hier te klikken of aan de kassa.

Dan laten wij jullie graag achter met ons favoriete Spinvis nummer: “Ik wil alleen maar zwemmen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here