PXL.Widgets is verkozen tot Stagebedrijf van het jaar 2019. De strijd om de titel ging tussen Wehkamp, Omnicom en het Haarlemse internetbureau. Tientallen andere bedrijven hadden op dat moment als in het stof gebeten. Alexander Jong (Operations Director bij PXL.Widgets): “Het winnen van de titel heeft ons laten zien dat je niet per se de grootste hoeft te zijn om impact te maken.”

Stagebedrijf van het jaar-verkiezing

Stagebedrijf en Stagiair van het jaar werden dit jaar voor de zesde keer uitgereikt door de Dag van de stagiair. Dit initiatief van Studentenbureau is opgezet om stagiairs en stagebedrijven één dag per jaar in het zonnetje te zetten. Winnaars zijn gekozen op basis van de visie van een jury en publieksstemmen. Het is het eerste jaar dat PXL.Widgets meedeed aan de verkiezing. Het bureau wint hiermee de titel, een award en een trainingspakket van New Heroes.

Impact maken door passie en ambitie

Tweemaal werd PXL.Widgets genomineerd: een nominatie voor het bureau zelf en een nominatie voor Sara Prifti, een van hun stagiaires. Dat die eerste titel nu binnen is, is een grote beloning. Alexander Jong: “Het winnen van de prijs is voor ons een grote eer. Ons grootste doel was impact maken, en we hebben geleerd dat het begint bij het aanbrengen van focus en het hebben van passie en ambitie”.

Inspiratie voor anderen

Met het winnen van de award wil PXL.Widgets een voorbeeld stellen voor anderen. Managing Director Matthijs Kruijer zegt hierover: “Wij willen andere bedrijven inspireren om stagiairs een goede begeleiding te geven. Deze talenten zijn over enkele jaren op de arbeidsmarkt en het is essentieel dat zij een goede basis mee krijgen. Door een veilige omgeving te creëren waar talenten zich kunnen ontplooien, maken we ze klaar voor de volgende stap in hun carrière.”

PXL.Widgets is een full service digital agency en maakt onderdeel uit van de Endeavour Group. Deze groep bestaat uit twaalf bureaus die elk hun online specialisme uitoefenen. Van online tot influencer marketing, en van webdesign tot development; alle aspecten komen hier aan bod.

Meer lezen over winnaars? Check hier het interview met HOP-winnares Laura van Dijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here