Start het culturele seizoen! Haarlem Cultuur Festival 2017

0
254

Over een maand staat Haarlem twee dagen lang volledig in het teken van cultuur tijdens het Haarlem Cultuur Festival 2017. Het programma is wederom gegroeid; in aantal maar ook met nieuwe locaties en aanbieders, van professioneel, semi-professioneel tot amateur. Op 9 en 10 september vinden op 35 locaties meer dan 100 culturele activiteiten plaats. Daarnaast zijn er ook ruim 80 monumenten geopend in het kader van de Open Monumentendagen en treden tientallen koren op vanwege Korenlint.

Gratis activiteiten

Zowel voor volwassenen als voor kinderen is er van zaterdagochtend 10.00 uur tot zondagavond 21.00 uur van alles te doen, te beleven en te ontdekken. Van optredens van muzikanten, dansers en theatermakers tot exposities, films, rondleidingen, workshops, open dagen en cultuuradvies. De meeste activiteiten zijn gratis toegankelijk.

Haarlem Cultuur Festival 2017

 

Programma informatie Haarlem Cultuur Festival 2017

Het volledige programma is vanaf 9 augustus te vinden op de volledig vernieuwde website: www.haarlemcultuurfestival.nl. Wie zijn favorieten selecteert kan gemakkelijk een persoonlijk blokkenschema samenstellen. Weet je nog niet zo goed wat je wil, beantwoord dan de vragen van de keuze tool en ontvang tips op maat.

Bekijk de aftermovie van het Haarlem Cultuur Festival 2016.

Wat is het Haarlem Cultuur festival?

Tijdens het jaarlijkse Haarlem Cultuur Festival zetten de Haarlemse culturele instellingen hun deuren wagenwijd open om publiek van jong tot oud te laten zien wat ze in huis hebben en het nieuwe culturele seizoen feestelijk in te luiden. Ook de vele monumenten die Haarlem rijk is zijn voor publiek toegankelijk in het kader van de Open Monumentendagen. Overal in de stad barst het van de activiteiten op het gebied van film, muziek, beeldende kunst, dans, erfgoed en theater. Bekijk previews van voorstellingen en exposities, volg workshops, bezoek monumenten waar je anders niet naar binnen mag en geniet van al het talent dat Haarlem rijk is tijdens het Haarlem Cultuur Festival 2017!

Het gedrukte programmaboekje voor het Haarlem Cultuur Festival 2017 is vanaf 24 augustus verkrijgbaar bij VVV Haarlem, Grote Markt 2.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here