Ben jij een changemaker of wil je dat worden? Wil jij met creatieve werkvormen maatschappelijke en duurzame challenges oplossen? Bij Starters4Communities laten ze je ervaren hoe je doelgericht impact maakt met jouw talent.

Starters4Communities

Starters4Communities x Haarlem

Starters4Communities streeft naar een sociaal ondernemende samenleving, gevormd door changemakers. Ze geloven dat sociaal ondernemerschap de wereld op duurzame wijze kan veranderen en helpen daarbij de changemakers te maken die hier voor nodig zijn. Starters4Communities biedt trainings- en ontwikkelprogramma’s aan waarmee ze deelnemers opleiden tot effectieve changemakers met eigen visie. Je leert door te doen, in teams, met direct resultaat voor impactprojecten. Dit alles vanuit hun eigen praktijkgerichte methode met trainingen, tools, inspiratie, challenges, reflectie, een gids, en deel uitmakend van een groeiende community. Na onder andere Utrecht en Amsterdam is nu ook Haarlem aan de beurt om kennis te maken met het Starters4Communities programma.

Trainingsprogramma sociaal ondernemen

In een klein team werk je aan een uitdaging bij een Haarlems impact project. Je volgt trainingen in sociaal ondernemen en een persoonlijk ontwikkeltraject. Jouw talenten en nieuwe skills breng je direct in de praktijk. S4C biedt je een unieke leerervaring om groots te leren denken en praktische tools, skills en begeleiding om dit in de praktijk toe te passen. In zes modules leer je werken met tools en werkvormen van Design Thinking, Lean Start-Up en Art of Hosting methodes.

Elke module draagt bij aan de hoofddoelstellingen van het programma:

1. Direct impact maken
2. Kennis en vaardigheden in sociaal ondernemen opdoen
3. Ontwikkeling van ondernemend leiderschap.

Daarnaast ga je deel uitmaken van een community van 822 beginnende tot professionele changemakers. Nieuwsgierig? Het volgende programma start op 19 april 2019. Om te voelen en te proeven of het S4C programma bij jou past organiseren ze op donderdag 14 maart – bij het Seinwezen – een oriëntatie avond. Ze vertellen je dan alles over het programma en je kan vast sfeer proeven!

Meer weten klik hier.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here