Filmmaakster Marja Godvliet gaat langs bij bewuste ondernemers die de zaken net even anders aanpakken. Ditmaal Stefanie Bussing. Zij helpt o.a. mensen met ziekte en chronische gezondheidsklachten meer ruimte en rust in hun lichaam te ervaren. Probeer jij je ziekte weg te drukken in de hoop dat het verdwijnt? Denk je dat jouw pijn en ongemak alleen te verdragen is met pijnstillers? Misschien loop je daarmee een boodschap die jouw lichaam je duidelijk probeert te maken mis. Wat heeft jouw lichaam je te vertellen? Check nu de video!

Stefanie Bussing

‘You teach what you have to learn’ Als Sociale Wetenschapper leefde Stefanie Bussing vooral in haar hoofd, tot ze in 2006 de signalen van haar lijf niet meer kon negeren. Counseling, healing en familieopstellingen brachten haar van haar hoofd naar haar hart en lichaam. Met het opstellingenwerk via het lichaam kwam alles samen en ontvouwde deze manier van werken zich verder als vanzelf. Stefanie Bussing gaat tijdens haar sessies samen met mensen op reis in het lichaam om die belangrijke informatie te achterhalen en vrij te geven, waardoor mensen weer thuis komen in hun eigen lichaam. Ze gebruikt hiervoor het systemisch werk toegepast in opstellingen via het lichaam en ziekteopstellingen.

Stefanie Bussing

Opstellingenwerk

Stefanie is een vakvrouw met een onschatbare bron aan systemische kennis en ervaring op het gebied van lichaam en gezondheid. Zij heeft zich, mede ingegeven door haar eigen zoektocht rondom vitaliteit, gespecialiseerd in het opstellingenwerk bij ziekte en gezondheidsvragen en in het systemisch lichaamswerk (opstellingen in en via het lichaam). Het lichaamsgericht werken heeft haar geleerd dat het lichaam steeds weer een poort is naar diepe transformatie, waarin oude patronen daadwerkelijk los kunnen laten.

Meer informatie via www.stefaniebussing.nl

Voor meer bewust op Haerlems Bodem check de eerdere videos van Bewust op Haerlems Bodem.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here