Haarlem houdt van Haarlem. Dat is afgelopen dagen overduidelijk geworden. En dat is goed nieuws, want lokale ondernemers en Haarlemmers hebben elkaar nu hard nodig. Om ervoor te zorgen dat die elkaar beter vinden, start Haarlem Marketing samen met haar partners en HaarlemWinkels.nl een campagne. Op het platform Haarlem ♥ Haarlem vind je alle initiatieven van lokale ondernemers voor de Haarlemmers en andersom.

Haarlem ♥ Haarlem

Haarlem ♥ Haarlem

De coronacrisis treft ons allemaal lokale ondernemers hebben het zwaar. Horecagelegenheden moesten de deuren sluiten en winkeliers zien hun inkomsten teruglopen. Maar Haarlemmers zitten niet stil. De initiatieven om Haarlemse producten en diensten bij hun afnemers te krijgen, schieten als paddenstoelen uit de grond. Restaurants en winkeliers bezorgen thuis, sportclubs verzorgen online trainingen en theaters en bioscopen bieden online films en theaterstukken aan. Met de campagne Haarlem ♥ Haarlem bundelt Haarlem Marketing de krachten van Haarlemse ondernemers en inwoners.
Iedereen met een goed idee of initiatief om ondernemers te helpen, kan terecht op de speciale pagina. Door op deze plek de initiatieven te delen, bereiken we een groot publiek en helpen we zoveel mogelijk Haarlemmers door de crisis.

In tijden van anderhalve meter

Het campagnebeeld is ontworpen door Curly & Straight en toont de Haarlemse ondernemer van het restaurant Fortyn in een cirkel van anderhalve meter; de afstand die we van elkaar moeten houden om verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk te beperken. De cirkel bestaat uit letters die samen de tekst ‘In tijden van afstand, laten we jullie niet in de steek!.’

Strategische samenwerking met HaarlemseWinkels.nl

Om Haarlem ♥ Haarlem te versterken is een samenwerking aangegaan met HaarlemseWinkels.nl. Dit nieuwe platform in de maak, is er ook voor lokale winkeliers én voor alle mensen die binnen moeten blijven, maar wel iets nodig hebben. Sommige winkels hebben door ziekte of de strenge maatregelen hun deuren al gesloten. Andere winkels zijn nog wel open, maar zien hun inkomsten flink dalen. Via dit platform doe je eenvoudig een online bestelling bij je favoriete Haarlemse winkeliers. De lokale bezorgservice Hurby en Hoodie bezorgt de bestelling bij je thuis. Zo helpen we elkaar deze moeilijke tijd door. 

Meedoen?

Ben je zelf Haarlemse ondernemer en/of inwoner en heb jij iets bedacht wat een ander kan helpen in deze moeilijke tijd? Stuur een e-mail naar website@haarlemmarketing.nl en leg je idee in maximaal drie regels uit, dan wordt jouw idee geplaatst op de website van visithaarlem.com en op de sociale media.

Meer Haerlems Bodem? Lees hier Goed Voor Elkaar met Peter Bruyn.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here