Op 29 mei komt de psychedelische rockband Sticky Fingers naar het Patronaat. Heb jij ze vorig jaar gemist bij Rapa Nui, dan baalde je waarschijnlijk. Nu de kans om toch lekker te dansen en genieten van de Australische heren. Maar let op, zoals bij elke top act in de Patro gaan de kaartjes snel!

Ken je Sticky Fingers nog niet? Shame on you! De band speelt een catchy mix van psychedelische rock met hier en daar invloeden van reggae en dub. Nadat hun debuutalbum ‘Caress Your Soul’ in 2013 verscheen, bestormde deze de hitlijsten en leverde de plaat een tour op met 32 shows in 40 dagen tijd. Één ding is zeker, stilstaan op de muziek van Sticky Fingers lukt alleen als je op krukken loopt en zelfs dan bewegen die heupjes mee. Laat je hypnotiseren tot in een diepe trance en doe maar lekker dansen als een hippie.

De support act wordt gevormd door producer, singer-songwriter en rasartiest Lyall Moloney. Deze ‘Aussie’ maakt muziek met pakkende hooks en laid back beats. Zijn eclectische muzieksmaak ligt ergens tussen hiphop, dub en folk. Mr. Moloney gaf in het afgelopen anderhalf jaar 200 shows waarbij Sticky Fingers zo enthousiast was over Moloney’s muzikaliteit dat ze hem besloten mee te nemen op tour.

Check hier de recap van het optreden van Sticky Fingers bij Rapa Nui. Gemaakt door onze vriendjes van 3XNX!

PATRONAAT | 29 MEI |  OPEN om 20.00 | AANVANG om 20.30  |  PRIJS €11,- vvk / €13,- deur

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here