Haerlems Bodem werkt samen met Vintage Stores en presenteert:

de outfit van de week

Elke week zullen wij op woensdag een foto plaatsen van een outfit, die is samengesteld door een vintage store uit Haarlem. De winkels die meedoen zijn:

– The Irrational Library
– 
Stijlloods
– 
Via Mi

Dit is de tweede keer dat de Stijlloods in deze rubriek staat. Deel 1 gemist, bekijk het hier!  Stijlloods is een leuke tweedehandswinkel aan de Nassaulaan in Haarlem. In de 250 M grote winkel vind je vintage mode, interieur accessoires en trendy meubelen. Ook krijgen ze dagelijks nieuwe spullen binnen. Bezoekers beschouwen het als een overzichtelijke winkel, dus shoppen kan hier met gemak!

Check de outfit en laat hieronder in de comments even weten wat je er van vind!

stijlloods outfit tweeee

De kou is voorbij en we gooien onze winterjassen op zolder. We maken plaats voor een echte eye catcher – de ‘statement jacket’! Bij Stijlloods vind je verschillende modellen van jasjes die er echt uitspringen. Of je nu zoekt naar een kort jasje met fijn borduurwerk of een colbert met grafischeprint, bij de Stijlloods zul je het vinden. Blijf spelen met contrasten, alles kan! Bij een oversized- model creëer je een mooi silhouet met een flatterende kokerrok. Houden jullie van echte haute couture, met fijne afwerking en avant garde model, laat de jas dan in de schijnwerpers staan door te combineren met een ruwe spijkerbroek en een paar chique hakken!  

Volgende week, is het de beurt aan The Irrational Library. Wil je zeker weten dat je het niet mist?  Abonneer je dan op onze Facebook.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here