In deze drukke tijden is er nu een nieuwe manier om innerlijke rust te vinden. Vrijdagavond 20 september organiseert Robbert Zoon een stiltewandeling op stadspark Haarlemmer Kweektuin. Sluit je werkweek af in serene rust en begin het weekend in een natural flow. De uren in stilte vinden plaatst na sluitingstijd van het openbare park en is voor maximaal vijftien mensen.

Stiltewandeling Kweektuin

Apparaat laat planten muziek maken

Op de stilteavond word je begeleid om op natuurlijke wijze te genieten, te ontspannen en te reflecteren. Er wordt gewandeld in stilte, er zijn diverse ontspanningsoefeningen en er is een uniek muziekaanbod: een apparaat dat de planten en bomen in het stadspark muziek laat maken. Het evenement wordt georganiseerd door Robbert Zoon die verwondering en aandacht wilt creëren voor natuur. Deze magische avond wordt begeleid door Merel Maria. Zij is onder meer yogadocente en combineert in haar wandelsessies wat ze heeft opgedaan uit verschillende tradities, voornamelijk Boeddhisme, Nondualisme, Bhakti en Sjamanisme.

Stiltewandeling in de Kweektuin

De groene oase van ruim 40.000 m2 is een bijzondere plek in Haarlem. Het is een non-profit organisatie van vrijwilligers, die samen met de gemeente de voormalige Stadskweektuin omvormt tot hét centrum voor duurzaamheid. In dit ecologische stadspark komen natuur, water, horeca, bedrijven, educatie én recreatie samen om deze ambitie vorm te geven. Als basis hiervoor dienen de gemeentelijke ambities op het gebied van klimaat en milieu, aangevuld met het plan ‘Haarlemmer Kweektuin’. Dit plan is tot stand gekomen dankzij het participatieproject van de gebiedsvisie Kleverlaanzone waaraan zo’n achttienhonderd mensen hebben meegewerkt.

Stiltewandeling Kweektuin

Het evenement op de Haarlemmer Kweektuin is op vrijdag 20 september van 18.30 tot 21.30 uur. De prijs is 20 euro, inclusief gezonde snacks en thee. Meer informatie is te vinden op https://www.facebook.com/events.

Meer Haerlems Bodem? Check hier over de GROTE tentoonstelling LP’s in het kleinste museum.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here