Studio Onvervalst is het nieuwe initiatief van de in Haarlem gevestigde beeldend kunstenaar Vincent Uilenbroek met als doel het aanbieden van hedendaagse kunst via de zeefdruktechniek. Kunstenaars worden uitgedaagd hun visie te vertalen naar grafisch werk dat tegen een scherpe prijs wordt aangeboden via een online webshop, waardoor kunst toegankelijker wordt voor het grote publiek. Kunst kan de wereld veranderen dus een tof initiatief volgens ons. 

Samenwerking
Alle werken zijn tot stand gekomen door een unieke samenwerking, waarbij de verschillende stadia van het zeefdrukproces secuur worden doorlopen en experiment niet wordt geschuwd. Het resultaat is een zeer uiteenlopend en geslaagd aanbod van gerenommeerde hedendaagse kunstenaars als Rob Bouwman, Erik de Bree, Aquil Copier, Simon Schrikker, Arthur Stokvis, Veerle Thoben, Stefan Kasper, Marjolijn de Wit en Michiel van der Zanden.

Lancering
27 november wordt de webshop om 17:30 officieel geopend door gastspreker en kunstverzamelaar Ger van Dam. Tijdens deze lancering zijn alle zeefdrukken te zien en te koop en uiteraard kun je al vóór de officiële lancering een werk kopen. Studio Onvervalst kan het werk voor je klaar leggen tijdens de lancering of bij je thuis laten bezorgen. Na de lancering zal het aanbod in de webshop doorlopend worden aangevuld met werken van andere kunstenaars. Neemt gerust nu al een kijkje op de site van Studio Onvervalst.

studio-onvervalst-haerlems-bodem

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here