Na een indrukwekkend optreden van Spinvis komt nu het super duo Tangarine naar onze agglomeratie, te weten in Theater de Luifel te Heemstede. Misschien zag je ze voor het eerst bij Opium op NPO2 of wellicht kende jij deze tweeling al langer dan vandaag. Hoe dan ook, het is tijd om kennis te maken met je nieuwe favoriete band. Een gedurfde uitspraak, we know…

Wie zijn Tangarine? Dat zijn de tweelingbroers Arnout en Sander Brinks, welke een zegetocht maken langs de Nederlandse popzalen. Op de plaat klinken ze prachtig, als huisband van De Wereld Draait Door zijn ze steengoed maar in het theater is Tangarine pas écht een belevenis. Hun succes is niet onopgemerkt gebleven en daar genieten ze met volle teugen van.

Tijdens hun uitverkochte tour weten ze keer op keer het publiek te raken. Toch gaat het bij Tangarine veel verder dan muziek alleen, er is een verhaal. Waar komen ze vandaan, hoe groeiden ze samen op en hoe is het om zo onafscheidelijk te zijn?

Tijdens het theaterconcert In Stereo wisselen Arnout en Sander grappige en ontroerende anekdotes over het leven als tweeling af met intieme en uitbundige liedjes. Ontdek het verschil tussen twee individuen die altijd verbonden zullen zijn. In Stereo is het verhaal van een broederschap.

Hieronder vind je één van onze favoriete nummers van Tangarine: Eyes Keep Looking.

WAAR Theater de Luifel | WANNEER 29 maart | TIJD 20:15 uur | PRIJS €19,50 | 

Kaarten via www.podiaheemstede.nl of aan de kassa van Theater de Luifel (alleen tussen 09:00 en 12:00)

Foto’s door Sander Drooglever

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here