Alle superhelden verzamelen! 15 september is de allereerste Haarlemse SuperHero Kidsrun in het Burgemeester Reinaldapark in Parkwijk. Kinderen vanaf 4 jaar kunnen in hun favoriete superhelden outfit meedoen aan de 1 of 2,5 km SuperHero Kidsrun.

SuperHero Kidsrun

Ren en krijg een pannenkoek

Kinderen kunnen zich via de website inschrijven. Je krijgt dan je startnummer dat ook je stempelkaart is waarmee je vijf belangrijke superkrachten kan ontdekken. Deze Superkrachten worden opgedaan in speciale area’s die door onder andere door Triple ThreaT, Rebup, Sportsupport, Stichting Samen en Blast-zone worden ingericht. Als de kinderen alle stempels hebben verzameld en alle superkrachten beheersen, kunnen ze met de stempelkaart een (super)pannenkoek halen bij het pannenkoekenparadijs.

SuperHero Kidsrun – 4 tot 11 jaar 

SuperHero Kidsrun

Elke superheld die de kinderen kiezen is goed. Verkleed je als je opa of oma, Robin Hood, een dinosaurus, een Minion of een Transformer. Niets is te gek. De superhelden SuperHero Kidsrun is bedoeld voor alle kinderen uit Haarlem in de leeftijdscategorie van 4 tot 11 jaar. Het is belangrijk voor kinderen om in alle vrijheid te kunnen genieten van buitenspelen en sporten in de buitenlucht. De focus ligt op de kinderen uit de stadsdelen Oost en Schalkwijk. De organisatie verwacht dat uit de omliggende wijken de meeste kinderen zullen deelnemen. De meeste hardloopwedstrijden worden veelal gehouden in het centrum. De organisatie van de SuperHero Kidsrun wil met deze hardloopwedstrijd het terrein verschuiven naar sportminded wijken, én waar veel kleine superhelden wonen. Schrijf je nu in op superherokidsrun.nl. Daar vind je ook meer informatie.

Meer Haerlems Bodem? Lees hier over de Heemsteedse reddingsbrigade die jarig is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here