Surfschool Surfana Zandvoort is klaar voor het seizoen! De kickoff is de jaarlijkse surfana beach cleanup, dit jaar op zondag 7 april. Neem je vrienden en familie mee! Want dit wil eigenlijk niemand missen. En het leuke: het is nog goed voor het milieu ook. Dus, pak je stoffer en blik te hand. 

Na de surfana beach cleanup kan de zomer beginnen

Surfana maakt zich weer op voor een zonnige zomer vol goede golven, gezelligheid, biertjes en goede swell. Hoe kun je deze vibe beter inluiden dan een beach cleanup te doen. Het programma start om 14:00 uur bij Papa Nui. Van 14:30 t/m 15:30 wordt het strand schoongemaakt, met aansluitend een groepsfoto. Na de beach cleanup verplaatst het peloton zich naar Rapa Nui voor warme chocolademelk, muziek en gezelligheid! Dus help zondag mee en maak samen het strand schoon.

surfana beach cleanup
Photo by Tobias Tullius on Unsplash

HET SURF PROJECT

Surfen is voor iedereen. Ook voor kinderen met het syndroom van Down, autisme en/of ADHD. Daarom is het Surf Project opgericht, zodat juist deze kinderen veilig en met positieve begeleiding kunnen kennismaken met surfen. Rapa Nui is een van de locaties waar de surflessen van het Surf Project aangeboden worden. Naast het plezier in surfen, is het belangrijkste doel van het Surf Project dat de kinderen meer zelfvertrouwen krijgen door deel te nemen aan een stoere sport als surfen. Daarbij leren de kinderen meer balans krijgen en de golven trotseren. Check het onderstaande filmpje voor een impressie.

Meer informatie vind je op surfana.com en voor nog meer HB zie je hier het fotoverslag van LAKSHMI.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here