Een nieuw initiatief voor mensen met een beperking. Donderdag 11 april is de feestelijke opening van ’t Paleis. ’t Paleis is een nieuwe dagbestedingsplek voor mensen met een verstandelijke beperking die is gevestigd in de Koninginnebuurt.

’t Paleis

t Paleis is een samenwerking van Stichting Philadelphia en Stichting De Baan en bevindt zich op de locatie van De Baan aan het Nauwe Geldelozepad 17. Bij de dagbesteding wordt gekeken naar het talent van cliënten en wat ze graag willen leren. Ook wordt er duurzaam gewerkt met herbruikbare materialen bij het maken van cadeau-artikelen. ’t Paleis wil graag een laagdrempelige ontmoetingsplek zijn die nadrukkelijk de verbinding zoekt met de Koninginnebuurt.

't Paleis
Foto https://stichtingdebaan.nl

Vrijwilliger worden?

Lijkt het je leuk met deze doelgroep te werken? ’t Paleis is nog op zoek naar vrijwilligers. Dat kan natuurlijk voor een vaste dag in de week, maar het zou ook een paar uur per week kunnen. Hou je bijvoorbeeld van wandelen, koken, bakken, knutselen, tuinieren, spelletjes doen, muziek maken, samen boodschappen doen? En zou je het leuk vinden om dat samen met de cliënten van de dagbesteding te doen? Laat het dan weten via team@stichtingdebaan.nl of (023) 5314463.

Iedereen is van harte welkom om 11 april een kijkje komen nemen, onder het genot van live muziek van Het Huiskamergeluk en een hapje, drankje en ijsje. Het precieze programma kunt u bekijken op stichtingdebaan.nl Meer informatie: Annemarie Verhagen 06- 23930571.

Meer Haerlems Bodem? Check hier het fotoverslag van LAKSHMI

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here