Vrijdag 19 januari stond de kleine zaal van Patronaat in het teken van de derde voorronde van de Rob Acda Award. ‘t Vlaggenschip wist de jury te overtuigen en sleepte daarmee een finaleplek in de wacht. Hiermee maken zij kans op een goed gevuld prijzenpakket met als hoofdprijs een optreden op Bevrijdingspop 2018.

’t Vlaggenschip wint…

FilthyMcNasty staat als runner-up genoteerd en maakt nog een kans op een plek in de finale. Maeland pakte het publiek in en ging naar huis met de publieksprijs. Na alle voorrondes mag de band met de meeste publieksstemmen zich ook bewijzen in de grote zaal van Patronaat. De energieke mannen van ’t Vlaggenschip gingen er van door met de hoofdprijs. “Dit is zo werkelijk zo slecht dat je, je er warempel goed van gaat voelen. Deze unieke mix van creativiteit, gekte en actualiteit overtreft de genialiteit van Shandy.” Aldus de jury over ‘t Vlaggenschip.

't Vlaggenschip wint derde voorronde Rob Acda Award

Een zeer succesvolle editie met geweldige optredens van Cold Turkey, Maeland, ‘t Vlaggenschip, Dogs Called Kitty en FilthyMcNasty. Waardoor de jury een moeilijke beslissing moest maken. De jury bestond deze editie uit Joshua Baumgarten (The Irrational Library), Wouter Groenhart (Rubbermade, Daisy Bell), Joost Verhagen (Grey Lotus, 3voor12 Noord-Holland) en Yorick van Norden.

De vierde en tevens laatste voorronde is vrijdag 16 februari met NEMSIS, Absolut, STEENkoud, MENN en PONCHO. De finale is op 6 april in de grote zaal van Patronaat.

Daarnaast is de Rob Acda Award is genomineerd voor de Haarlemse Evenementen ring. Er kan gestemd worden via evenementenring@gmail.com Meer informatie is te vinden op: www.robacdaaward.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here