Op 25, 26, en 27 augustus is het weer tijd voor hét Haarlemse foodtruckfestival ProefPark in het Kenaupark. ProefPark staat al jaren garant voor een hoop gezelligheid, maar wordt dit jaar nog leuker! In samenwerking met Haarlem City Blog organisereert Haerlems Bodem dit jaar namelijk: ‘Taste Off: ProefPark’, de kick-off van dit foodtruck event. Een super dikke vrijdagmiddagborrel met heerlijke hapjes van verschillende foodtrucks, een photobooth, drankje, muziek en jullie!

Proefpark Taste Off

Taste Off: ProefPark

De ‘Taste Off: ProefPark’ is op vrijdag 25 augustus van 16.30 tot 19.00 uur. Een stuk van het Kenaupark wordt speciaal hiervoor vrijgehouden en gezellig aangekleed. Jullie hoeven alleen nog maar te komen. Je krijgt naast 3 drankjes (bier, wijn, fris, koffie of thee) diverse hapjes van de foodtrucks. Om de 20 minuten brengen wij hapjes rond. Aan iedereen is gedacht, want er is vlees, vis, vegetarisch… noem maar op. Zo maak je kennis met en proef je veel lekkers van verschillende foodtrucks.

Kaartjes voor ‘Taste Off: Proefpark’ zijn nu verkrijgbaar à  € 15,- per stuk. Bekijk het Facebookevent of haal direct kaartjes via Billetto.com

Proefpark Taste Off

Sfeer

Naast hapjes en drankjes zorgen wij voor entertainment zoals muziek en een food-photobooth. ‘Ons’ stukje park toveren wij om in een gezellige sfeer. Beter kan je ProefPark dus niet beginnen. Wij organiseren ‘Taste Off: ProefPark’ samen met Haarlem City Blog en de redactie van Haerlems Bodem zal natuurlijk ook aanwezig zijn. Kaartjes voor de Taste Off: ProefPark zijn slechts € 15,- inclusief 3 drankjes, diverse hapjes, entertainment, muziek, een p​lassepartout (hele middag/avond gratis naar de wc) en een hoop leuke mensen. Het wordt leuk! Kom je ook?

Taste Off: ProefPark | vrijdag 25 augustus | 16.30 – 19.00 uur | Kenaupark | Facebookevent | Tickets: € 15,- per persoon | Koop hier kaarten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here