Na een jaar van afwezigheid komt TEDx in 2019 terug naar Haarlem. De organisatie had een kleine periode nodig om even op adem te komen na de editie in 2017. Dat af en toe even afstand nemen goed is voor een zaak bewijst, want met volle enthousiasme is de organisatie van TEDxHaarlem terug om dit jaar wederom een briljante TEDx te presenteren.

TEDxHaarlem
TEDxHaarlem is een onafhankelijk georganiseerd evenement onder de vlag van TED. De TED Talks hebben een lokaal karakter en worden via het online platform van TEDx eindeloos gedeeld en bekeken als ‘ideas worth spreading’. De TED Talks zijn om die reden meestal in het Engels. TEDxHaarlem is een non-profit organisatie in handen van een toegewijde groep vrijwilligers uit Haarlem en omstreken die de idealen van TEDx verder willen verspreiden. Het team van TEDxHaarlem heeft er veel zin in om wederom een super event neer te zetten.

tedxhaarlem-haerlems-bodem-6
TEDxHaarlem vond in 2016 plaats in de grote zaal van de Philharmonie. Foto: Wiebrig Krakau
TEDxHaarlem 2019 = Digital?

Digital krijgt een steeds prominentere plaats in de maatschappij en steeds vaker is er entertainment op maat – gaan we Netflixen of doen we een gezelschapsspel? En bij nieuwe ontwerpen wordt duurzaamheid normaal in plaats van een must. Daar zitten veel mooie onderwerpen tussen voor op het gebied van Technology, Entertainment en Design: TEDxHaarlem zal in 2019 weer een inspirerend event gaan organiseren. Wat het thema exact zal worden is nog niet bekend. Midden januari komt het team bijeen om de plannen te maken en half februari worden datum en lokatie bekendgemaakt.

tedxhaarlem-haerlems-bodem-8
Foto: Wiebrig Krakau
Check hieronder ook de aftermovie van TEDxHaarlem 2017:

Join the Team
Sta jij ook achter de TED formule en heb je interesse om het team van TEDxHaarlem aan te vullen? Stuur een mail naar info@tedxhaarlem.com voor meer informatie of neem een kijkje op www.tedxhaarlem.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here