Vorig jaar schreven wij al over TEDxHaarlem. Dit jaar maakt Haerlems Bodem deel uit van het TEDxHaarlem team. Voor TEDxHaarlem 2014 neemt Haerlems Bodem de Social Media communicatie op zich. Uiteraard houden we je ook op de hoogte over dit fenomeen.  Wil je het niet missen?  Inschrijven kan nog!

Eind mei is het zo ver, het thema Maslow Reinvented zal vanuit alle hoeken de behoeftepiramide van Maslow belichten. Met een negental sprekers beloofd de Philharmonie het epicentrum van open-mindedness te worden. Verwacht verschillende sprekers die vanuit hun discipline de behoefte hiërarchie  zullen belichten. Zoals je mag verwachten van TED, bied ook TEDxHaarlem 2014 een zeer divers programma. Zo is er een ‘haantjes redder’, een ‘yoga master‘ en een ‘voorbeeld allochtoon’. Ook zal een spreker antwoord geven op de vraag: ‘Does money make you happy?’ Wij weten het antwoord wel, maar nu wordt het onderbouwd.

TEDX_HB3

De Philharmonie is de locatie waar slechts 100 gelukkigen deel uit mogen maken van TEDxHaarlem 2014. Jij kan ook een plaats in het publiek bemachtigen, door je hier te registreren. De grote zaal zal op een dynamische manier worden gebruikt en het publiek wordt meer betrokken bij TEDxHaarlem dan voorheen. Op deze prachtige locatie gebeurt natuurlijk meer dan alleen het toespreken van het publiek. Zo zal het orgel bespeeld worden en gaat deze de confrontatie aan met een violiste. Daarnaast is er ook een act waar wij persoonlijk zeer naar uit kijken. We verklappen niets, zorg maar dat je er bent!

Hieronder de je een inspirerende TED talk van Camille van Gestel en zijn WakaWaka Light van TEDxHaarlem 2013.

Na het event is iedereen welkom in het naastgelegen van Beinum. Hier is de bovenverdieping beschikbaar gesteld voor toeschouwers en sprekers. Het is de officiële nabeschouwing van TEDxHaarlem 2014 en belooft minimaal net zo gezellig te worden als vorig jaar. DJ Flexy Frank zal wederom de beats verzorgen, dus blijf vooral hangen. Ben je niet in staat om 22 mei naar de Philharmonie te komen, of ben je niet geselecteerd? TEDxHaarlem is ook te volgen via een livestream!

Houdt de Facebook en Twitter van TEDxHaarlem 2014 in de gaten voor updates en meer informatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here