TEDxHaarlem 2017 Aftermovie

0
107

Op 24 november vond de 6e editie van TEDxHaarlem plaats in De Philharmonie Haarlem. Het thema: Generation Mix. Geniet nog even na met de TEDxHaarlem 2017 aftermovie. Deze korte video geeft een indruk van de dag. De video’s van de afzonderlijke talks verschijnen december 2017 online op het kanaal van TEDxHaarlem. Houd de website en Facebook van TEDxHaarlem in de gaten voor de komende evenementen.

TEDxHaarlem 2017 Aftermovie

Een indrukwekkende editie van TEDxHaarlem ligt achter ons! Maar liefst vijf generaties betraden vrijdag 24 november het podium van de Philharmonie Haarlem en deelden hun vocale meesterwerkjes met de zaal. Naast de Talks genoot jong en oud van de muzikale optredens en inspirerende break-outsessies. Check after-movie en bekijk de foto’s van de huisfotografen op Flickr. Misschien zie jij jezelf wel terug.

TEDxHaarlem 2017 AftermovieGeneration miX in 8 onvergetelijke Talks

In de eerste Talk van de dag stelde Talitha dat millennials optimaal in staat zijn om bedrijven te leiden. Ann propageerde het fusion museum en bastardization van kunst. Ricardo ging een geheugenexperiment met ons aan, waarna wij maar liefst tien presidenten van de Verenigde Staten konden opnoemen. Digital native Anne vertelde over haar digitale detox. Edward emotioneerde de zaal door mevrouw Van Huis te introduceren op het TEDx-podium. (Heb je inmiddels al een afspraak in haar agenda gemaakt?) Vincent liet ons de magie van harmonie ervaren. Kirsten deed een oproep – uit naam van de wetenschap – om je tanden niet te poetsen. En Pim nam ons aan de hand van een huis-tuin-en-keukenvoorbeeld mee in de ontwikkeling van sociale robots.

TEDTalks binnenkort online

De talks waarvan je misschien live getuige was, zijn binnenkort beschikbaar via YouTube en tedxhaarlem.nl. Zodat ook de rest van de wereld ervan kan genieten en nieuwe inzichten opdoet.

TEDxHaarlemYouth

Tijdens TEDxHaarlem kondigde we een nieuw evenement aan. Op 17 mei 2017 vindt de eerste editie plaats van TEDxHaarlemYouth, onder de paraplu van TEDxHaarlem. Houd onze kanalen in de gaten voor meer informatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here