Woensdag 4 maart wordt de befaamde rode stip weer neergelegd in Haarlem. Sprekers Nart Wielaard, Ernst-Jan Kuiper, Hidde Boersma en Wanda de Kanter & Pauline Dekker (duo-talk!) nemen de uitdaging aan en geven in de Philharmonie Haarlem de presentatie van hun leven. Ze zijn tijdens TEDxHaarlem 2020 voor even ‘Impossible to ignore’.

TEDxHaarlem 2020

TEDxHaarlem 2020 kaartjes kun je nu kopen

Wil jij 2020 starten met een mentaal cadeautje aan jezelf? De kaartverkoop loopt via de Philharmonie. Voor Early Bird-tickets betaal je 42,50 euro per stuk, dat is inclusief een avondmaaltijd. Reguliere tickets kosten 47,50 euro. Meer namen voor TEDxHaarlem 2020 volgen snel.

Thema: Impossible to Ignore
Datum: Woensdag 4 maart 2020
Tijd: 16:00 – 22:00 uur
Locatie: Philharmonie Haarlem (De Kleine Zaal)

Tickets:
42,50 euro* (Early-Bird)
47,50 euro* (Regulier)

Tickets verkrijgbaar via:
Philharmonie Haarlem

*Inclusief een avondmaaltijd

TedX

TED (Technology, Entertainment, Design) is een jaarlijkse, vierdaagse bijeenkomst die in 1984 voor het eerst gehouden werd in Californië. Sprekers worden uitgenodigd om in maximaal 18 minuten “de presentatie van hun leven” te geven over hun gebied van expertise, over een bepaald project, of iets waarvan zij vinden dat het een idee is dat verspreid moet worden.[1]Tijdens een conferentie komen tientallen sprekers aan het woord, afgewisseld door diverse korte dans- en muziekuitvoeringen.

Meer Haerlems Bodem? Lees hier over het NK Crokinole.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here