TEDxHaarlem zoekt, na zes succesvolle evenementen, een nieuwe kartrekker. Iemand die enthousiast is om, op vrijwillige basis, een nieuwe invulling te geven aan de evenementen van TEDxHaarlem. Ben of ken jij de nieuwe organisator van TEDxHaarlem? Lees verder!

Super goed gevoel

De huidige organisatoren, Maarten Fijnaut en Bas Meulendijks, hebben de functie van kartrekker een aantal jaar met veel plezier vervuld. Het organiseren van een evenement als TEDxHaarlem geeft je de kans om je netwerk uit te bouwen, samen met inspirerende teamleden te werken aan het opzetten van een degelijk programma, dicht bij de nieuwste innovaties te staan en duurzaam contact te onderhouden met de partners. Ieder jaar organiseer je een of meerdere evenementen en dat geeft een super goed gevoel. Daarnaast is het runnen van TEDxHaarlem een intensieve hobby. Voor de toekomst hebben Maarten en Bas daarom besloten om op de achtergrond bij de stichting betrokken te blijven. Hierdoor ontstaat er ruimte voor één of meerdere nieuwe organisatoren.

TEDxHaarlem zoekt
“Het organiseren van een evenement als TEDxHaarlem geeft je de kans om samen met inspirerende teamleden te werken aan het opzetten van een degelijk programma.” – Maarten Fijnaut – links op foto. 

TEDxHaarlem zoekt inspirator…

Heb je er altijd al van gedroomd om een kick-ass event te organiseren om zo het lokale publiek te verbinden en te inspireren…? Dan is dit de ultieme kans! Er zijn betrokken teamleden, partners en bezoekers die een volgend evenement omarmen en eraan willen bijdragen. Jij bent in de lead, waarbij de huidige organisatoren betrokken blijven als stichtingsbestuur en jou coachen om dit evenement succesvol neer te zetten. Stuur een mail met motivatie naar info@tedxhaarlem.nl en ze nemen snel contact met je op, om samen te onderzoeken hoe de zevende editie van TEDxHaarlem waar te maken.

TEDxHaarlem zoekt

Licentie TED Global

Er komt veel kijken bij de organisatie van een TEDx-evenement. Het is teamwork! Aangedreven door een enthousiast persoon met visie op innovatie en vooruitgang. Daarom zoekt TEDxHaarlem iemand met een realistische drive en de commitment om hier de komende drie jaar (of langer) mee aan de slag te gaan. De basis is een jaarlijks evenement met de naam TEDxHaarlem onder licentie van TED Global. Soort en invulling van het evenement is vrij. Naast het main-event zijn er tal van mogelijkheden om binnen het TED-merk meerdere evenementen te organiseren binnen Haarlem. Ben je zelf niet die kartrekker, maar ken je wel iemand waarvan je denkt: ‘dat is echt iets voor…’ deel dan dit artikel met deze persoon.

Fotografie: Marjory Huizinga voor TEDxHaarlem

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here