Vol trots organiseert Tell to Inspire Haarlem hun tweede editie. Tijdens dit event, op 27 november, staan zes sprekers op het podium met als thema ‘Dit ben ik echt’. Elk verhaal beantwoordt de vraag: wie is de persoon achter het verhaal? Verwacht een mix van persoonlijk verhalen, met daarin een waardevolle boodschap, maar ook sprekers die het gezicht van een inspirerend bedrijf zijn. Het belooft een interactief event te worden vol inspiratie.


Tell to Inspire Haarlem

Tell to Inspire Haarlem biedt een podium aan zes sprekers. Het thema is ‘Dit ben ik echt’ en beantwoordt de vraag: wie is de persoon achter het verhaal? Het zijn inspirerende verhalen van personen met een missie, zoals Danny. Als 11-jarige lag hij boven te slapen. Zijn moeder en broertje waren beneden en werden door de vriend van de moeder vermoord. Toen Danny naar beneden kwam trof hij ze aan. Super heftig, maar het is goed gekomen. Nu heeft Danny een stichting en vertelt kinderen met een trauma dat je altijd je dromen moet naleven. Ook als er iets ergs gebeurt in je leven.

Missie

De missie van Tell to Inspire is inspirerende verhalen vertellen en wereldwijd mensen stimuleren elkaar te helpen. Dit wordt gerealiseerd om samen met het publiek goed te doen voor een ander. Vooraf is bedacht op welke manier. Tijdens het event worden de ideeën uitgevoerd. Zo helpen ze elkaar en veranderen de wereld.

“Onze missie is inspirerende verhalen vertellen en wereldwijd mensen stimuleren elkaar te helpen.”Tell to Inspire Haarlem Academy

Zelf helpt Tell to Inspire Haarlem hun sprekers door vanuit de Tell to Inpire Academy workshops aan te bieden. Zo kregen ze de workshop ‘Inspireren vanuit je missie’. Samen met de Storytelling workshop ‘Inspirerend spreken en de kracht van lichaamstaal’.

Elkaar helpen

Het zal je niet verbazen dat event beëindigd wordt door samen met het publiek goed te doen voor een ander. Om dit te stimuleren hebben de sprekers meegedaan aan een brainstormsessie. Hier is bedacht hoe dit gerealiseerd kan worden. Tijdens het event worden de ideeën uitgevoerd. Zo helpen we elkaar en veranderen we de wereld.

Het belooft een interactieve avond te worden waarin elke spreker 13 minuten inspireert. Inloop is vanaf 19:00 uur. Het programma start om 19:30 uur en loopt tot 22:00 uur. Na afloop is er nog gelegenheid om gezellig na te praten over de avond. Meer informatie en tickets klik hier.

Headerfoto: eerste Tell to Inspire Haarlem bij DeDAKKAS | Spreker: Anne Teerink | Fotografie: Lisa Roos

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here