In de afgelopen HB de Podcast #70 spraken de vrienden Dennis en Michael met de Haarlemse Tess die in quarantaine zit bij haar ouders in Tilburg. Ook bedachten ze, even later in hun waanzinnige podcast, een nieuw item namelijk ‘Kort door de bocht met Kjeld,’ een weergaloos telefoongesprek met superheld én barman Kjeld. Zin en onzin dus, gauw even luisteren.

Tess in quarantaine
Tess Timmers (foto van Facebook).

Bellen met Tess die in quarantaine zit

Tess Timmers zit samen met haar zusje bij haar ouders in quarantaine in het prachtige Tilburg. Haar ouders waren in contact geweest met een geïnfecteerde vriend, en nadat zij verschijnselen kregen, werden ze getest. Omdat Tess op dat moment ook contact met haar ouders had gehad, werd zij ook getest evenals haar zusje. Gezien de incubatietijd van het virus werd er geen risico genomen en moest het hele gezin in quarantaine. Alleen Tess’s zusje werd positief getest, maar het gaat gelukkig heel goed met haar. Luister hier het hele fragment.

Kort door de bocht met Kjeld: “Wat hebben wij in Almere te zoeken”

Tess in quarantaine
“Hustler” Kjeld

Een nieuw in het leven geroepen item. Superheld én barman Kjeld wordt tijdens podcast opgebeld en bevraagd om zijn ongezouten mening. Zo ziet hij een metro van Almere naar Haarlem niet zitten: “Wat hebben wij in Almere te zoeken.” Ook vindt hij de hele aanpak van de F1 niet goed: “Er moeten zoveel mensen op de fiets komen, de hele boel is daar afgesloten. Dat wordt een zootje,” aldus Kjeld. Meer gekkigheid? Luister hier het hele fragment.

En, de hele podcast luisteren – en dat wil je – kan natuurlijk ook.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here