Bij Haerlems Bodem gaan we graag naar de film. Even lekker ontspannen bij ruige actiefilms, romantische chickflicks, spannende horrors of gekke komedies. Omdat we dat graag met jullie delen geven we in samenwerking met Pathé Haarlem kaarten weg voor de beste films en de dikste blockbusters! En deze keer is dat: the Conjuring

The Conjuring

The Conjuring is het waargebeurde, bloedstollende verhaal over de paranormale onderzoekers Ed en Lorraine Warren. Iedereen kent Amityville, maar eerst was er Harrisville. Als een gezin geterroriseerd wordt door een duistere kracht, roepen ze de hulp in van Ed en Lorraine Warren. In deze meest angstaanjagende zaak uit hun carrière, krijgen ze te maken met een machtige demoon. Deze komt inmiddels al weer uit 2013, maar is daarom niet minder spannend. Eind dit jaar wordt het derde deel verwacht.

the Conjuring

Voor de echte horror fans!

Ben jij niet snel bang? Heb je stalen zenuwen? Dan wil je de Pathé Horror Night – Friday the 13th editie zeker niet missen! Bereid je voor op een creepy avond want niet alleen de film is eng… Tijdens deze eerste editie van de Pathé Horror Night zie je The Conjuring, het waargebeurde, bloedstollende verhaal van paranormale onderzoekers Ed en Lorraine Warren. In deze meest angstaanjagende zaak uit hun carrière krijgen ze te maken met een machtige demoon.

Check hier de trailer…

Win kaarten voor Pathé Horror Night – Friday the 13th

Haerlems Bodem geeft 2 tickets weg voor Pathé Horror Night – Friday the 13th: the Conjuring op vrijdag 13 maart. De film vangt om 23:30 aan. Beantwoord hiervoor de onderstaande prijsvraag:

‘Wie regisseerde het eerst deel van the Conjuring?’

A: Wes Craven
B: Sam Raimi
C: James Wan
D: Jordan Peele

Stuur jouw antwoord voor 11 maart naar info@haerlemsbodem.nl en maak kans op twee vrijkaarten voor Pathé Horror Night – Friday the 13th. Vermeld hierbij je voor en achternaam, leeftijd en woonplaats. Als je hebt gewonnen krijg je vanzelf bericht van Haerlems Bodem en Pathé Haarlem. Veel plezier!

Voor meer uitgaan in Haarlem check de categorie uitgaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here