Love is in the air… Vergeet Happ’n, Tinder, Innercircle, Plekk en andere – ooit zulke hippe – date-apps. De nieuwste rage is ouderwets koppelen. Handmatig, op basis van menselijke tussenkomst, daten. Onlangs is de app ‘Once’ gelanceerd die gebaseerd is op dit principe. Nog niet in Nederland beschikbaar, dus we doen het zelf. In Haarlem.

Zeeweg, donderdag 18 mei om 19.45. Charlotte is op weg naar Rapa Nui. Het is minder warm dan de dag er voor, maar lekker genoeg voor een avondje aan het strand. Ze zal daar Sacha ontmoeten, van wie ze slechts een korte beschrijving en een foto heeft gezien. Een bijna-blind date, voor haar een experiment en een nieuwe ervaring. Ze heeft eigenlijk geen idee van wat ze kon verwachten toen ze zich opgaf voor de date.

Voor Sacha is het ook nieuw, hij is opgegeven door een vriendin en ondanks dat hij niet zo houdt van verrassingen vindt hij het toch leuk om dit een keer te proberen.

Charlotte (26)
Psycholoog
Zoekt een avontuurlijke man die houdt van een feestje en een eigen leven heeft. Vindt het leuk dat Sacha gereisd heeft en verwacht daarom leuke gesprekken te kunnen hebben

Charlotte the day after…

En, hoe was het?

Het was gezellig, we zijn gebleven totdat de tent ging sluiten. We hebben leuk gekletst, vooral over onze reizen. Het was grappig om te ontdekken dat we ook een aantal gemeenschappelijke mensen kennen.

Was je op je gemak?

In het begin niet, het voelde wat raar om me te melden aan de bar en te vertellen dat ik kwam voor een date. Het ongemakkelijke ging er wel snel af. Er waren geen lange stiltes en we hebben samen gelachen.

Wat vond je leuk aan hem?

Dat hij veel gereisd heeft.

Is hij je type?
We hebben een leuke avond gehad, maar hij is niet mijn type. Ik kan niet goed omschrijven waarom niet, maar ik denk dat ik een iets sportiever type zoek.

Ga je hem nog een keer zien?

We hebben wel gegevens uitgewisseld op Facebook, maar ik denk niet dat we nog een keer zullen afspreken.

Ondanks dat het niet direct een match is, was het een leuk experiment?

Ja, zeker, leuk om eens mee te maken en het was een gezellige avond.

En we belden ook Sacha…

Sacha (26)
Werkt bij een strandtent
Hoopt dat hij date met een leuke jongedame die houdt van humor en een goed gesprek.

En, gelachen gisteren?

Ja, ik kon zeker met Charlotte lachen.

Wat vond je verder van haar?

Het is een leuke, intelligente meid.

En hoe verliep de avond?

Het was een enerverende avond. Bij binnenkomst kregen we een glaasje cava van het huis en daarna hebben we lekker gekletst.

Was het een match?

Wat mij betreft niet. We hebben wel veel overeenkomsten, zo houden we beide van festivals en reizen. Maar ondanks dat was er geen sprake van een klik, ze is niet mijn type.

Vond je het leuk om te proberen?

Nou, ik heb een gezellige avond gehad, maar ik vind het daten verschrikkelijk. Het is te formeel, het voelt als een sollicitatiegesprek.

Datum: 18-05-2017 | Locatie: Rapa Nui, Bloemendaal aan Zee | Duur: 20:00 – 23:30 uur

Ook op date?

Wil jij ook kans maken op een date met de leukste Haerlemmer? Geef je dan op via lovebuzz@haerlemsbodem.nl en vermeld in 5-10 zinnen wie je bent en wat je bezighoudt. We willen ook graag weten hoe oud je bent, hoe oud jouw date mag zijn (boven- en ondergrens), welke eigenschappen je aantrekkelijk vindt in de ideale man/vrouw en voeg ook even een foto van jezelf toe (het oog wil ook wat!). Het eerste drankje is van ons, maar we zullen je na afloop van de date natuurlijk wél bellen om te vragen hoe het was!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here