Pathé Haarlem en Haerlems Bodem werken samen. Via onze uitgaansagenda ben jij altijd op de hoogte van de films die er in de Pathé draaien. Maar dat is nog niet alles! Elke maand geven we namelijk kaarten weg voor de beste films en de dikste blockbusters!

En deze maand geven wij kaarten weg voor:  The Equalizer

In The Equalizer speelt Denzel Washington Robert McCall, een man met een geheimzinnig verleden. Hij woont in Boston en leidt een onopvallend bestaan. Zijn leven verandert als hij een jonge prostituee, Teri (Chloë Grace Moretz), probeert te redden. Hij komt oog in oog te staan met zeer gewelddadige Russische gangsters en mensenhandelaren die hij één voor één probeert uit te schakelen.

De film gaat 25 september in première in 3D.

Bekijk de trailer van The Equalizer:

In welke film werkten regisseur Antoine Fuqua en acteur Denzel Washington nog meer samen?

A.    Training Day
B.    Olympus Has Fallen
C.    American Gangster

Stuur jouw antwoord (voor 24 September ) naar prijsvraag@haerlemsbodem.nl en maak kans op een prijspakket voor de The Equalizer bestaande uit een prijsepakket en twee vrijkaarten van/voor de film. Vermeld hierbij je voor en achternaam, leeftijd en woonplaats. Als je hebt gewonnen krijg je vanzelf bericht van Haerlems Bodem. Prijzen moeten binnen 7 dagen na uitslag worden opgehaald bij de Pathé Haarlem.

the Equalizer gaat 25 september in première in 3D.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here