Heb jij altijd al eens willen spreken op een TEDx-event? Op donderdagavond 26 september 2019 krijg je die kans misschien wel tijdens ’the Floor is Yours’ in de private room van DeDAKKAS. Een inspirerende avond in samenwerking met TEDxHaarlem.

Ben jij TED-waardig?

Mensen beroeren door verhalen te vertellen is een ambacht dat TED(x)-sprekers als geen ander beheersen. TEDx Talks zijn tot in de puntjes voorbereide vocale cadeautjes dat het TED-publiek met graagte aanneemt en uitpakt. Met een TEDx Talk bewijs je tot de crème de la crème van de internationale sprekerswereld te behoren. Aan de buitenwereld. Maar vooral aan jezelf!

The Floor is Yours

The floor is yours

TEDxHaarlem The floor is yours is een kleinschalig, ingekort TEDx-evenement. In de intieme setting van restaurant DeDAKKAS wordt er ruimte geboden aan circa zes Talks. Elk van maximaal tien minuten. Als er meer pitch-aanmeldingen binnenkomen dan er plaats is in het programma, wordt een selectie gemaakt. Bij dit evenement kunnen maximaal negentig personen aanwezig zijn.

Pitch je Talk

Heb jij een killer-presentatie in je hoofd zitten over Technology, Entertainment of Design – de hoofdthema’s van TED? En wil je hiermee het Haarlemse TEDx-publiek inspireren? Pitch je Talk dan bij de programmeur van TEDxHaarlem. En misschien reserveren ze hun bekende rode stip op 26 september wel voor jou!

Meer informatie via: www.tedxhaarlem.nl

Over TEDxHaarlem

TEDx zijn onafhankelijk georganiseerde evenementen met een lokaal karakter, onder de vlag van TED. Zo wil TEDxHaarlem alle Haarlemmers en Haarlemse ondernemers inspireren en een kans geven om hun eigen idee te delen op een groot podium. Via het online platform van TEDx worden deze talks eindeloos gedeeld en bekeken.

Zo creëren ze beweging rond ‘Ideas worth spreading’, de missie van onze overkoepelende organisatie: TED. De organisatie TEDxHaarlem bestaat uit een toegewijde groep professionals die in deze waarden geloven en willen bijdragen aan verspreiding van deze idealen.

Foto: via TEDxHaarlem

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here