In 2014 startten Laura Notten en Tanja Lindeboom met The Giftmakers, omdat zij nergens geschikte zakelijke cadeau konden vinden die aansloten bij hun persoonlijke interesse. Er waren al boxen in Amsterdam, Utrecht en Rotterdam, en inmiddels is er dankzij The Giftmakers een heuse Haarlemse editie van het lokale kerstpakket.

Het Haarlemse kerstpakket bevat de beste producten die Haarlem te bieden heeft. Vier Haarlemse dames en een zusje, van The Giftmakers brengen producten van Haarlemse ondernemers als Jopen, Molina Chai, WakaWaka, Olijck, en Kaashuis Tromp samen in verschillende cadeaupakketten. Van een borrel- tot outdoor-, van bewust- tot een Escape pakket.

De handtekening van The Giftmakers is duidelijk zichtbaar in de cadeaus; naast een goede selectie van producten is alles met veel zorg op stijlvolle wijze verpakt in een speciale Haarlem cadeaudoos. Het inpakken wordt gedaan door de sociale werkplaats in Haarlem.

Met een Haarlems (kerst)pakket geef je als ondernemer niet gewoon een cadeau, je geeft een unieke reis door Haarlem. Van onbekende producten, tot bekende merken. Van oude bekenden tot nieuw ontdekte pareltjes. Ga op ontdekkingstocht en ervaar al het moois dat Haarlem te bieden heeft!

De Haarlemse kerstpakketten zijn te bestellen bij The Giftmakers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here