Op woensdag 7 maart wordt in aanloop naar de aankomende gemeenteraadsverkiezingen de theatervoorstelling Niemand Wacht Op Je opgevoerd. Het unieke aan deze voorstelling is dat deze gespeeld wordt in de Raadszaal van de gemeente Haarlem. 

Niemand wacht op je

We leven in een tijd waarin we steeds meer zicht hebben op hoe het er in de wereld aan toegaat. In de media komen aan de lopende band nieuwsberichten en opinies voorbij over brandende kwesties. De een roept nog harder dan de ander en luisteren lijkt moeilijker dan ooit. Over een ding zijn we het eens: verandering is nodig. Maar waar beginnen we? Hoe zet je jouw mening om in daden? En bij wie ligt de verantwoordelijkheid eigenlijk; bij de burger of bij de politiek? In de theatervoorstelling ‘Niemand wacht op je’ kruipt José Kuijpers in de huid van drie vrouwen. Vrouwen die niet langer wachten, maar doen. Op zoek naar nieuwe (politieke) inspiratie. En die ligt soms dichterbij dan je denkt. Bekijk hier de trailer van ‘Niemand wacht op je’.

Na afloop…

Na afloop van de voorstelling is er een gesprek, waarin burgers en politici elkaar kunnen ontmoeten en spreken. Hierin wordt o.a. ingaan op vragen als: Waar ligt ieders verantwoordelijkheid voor het bijdragen aan een betere samenleving? Is er voldoende speelruimte voor burgers om invloed uit te oefenen op de lokale politiek en/of kunnen die mogelijkheden vergroot worden? Met speciale gast Dennis de Waard van deDAKKAS.

niemand wacht op je
MATZER theaterproducties

MATZER theaterproducties zet het verlangen naar betrokkenheid en politieke vernieuwing om in een actuele voorstelling. Gespeeld in het hart van de politieke arena; de Raadszaal. Op een spannend moment; in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen. Hiermee wil MATZER inspireren om na te denken over jouw rol in deze samenleving. En het gesprek op gang te brengen tussen burgers en politici om elkaars behoeften, motivaties en mogelijkheden beter te leren kennen.

Theatervoorstelling ‘Niemand wacht op je’ – Woensdag 7 maart, 20.15 uur, Raadszaal Gemeente Haarlem. Verzamelen in de foyer van de Toneelschuur. 

Kaarten zijn te reserveren via www.toneelschuur.nl of 023-5173910

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here