Trouwe bezoekers van de Haarlemmerhout, het oudste stadspark van Nederland, zal het niet zijn ontgaan: etablissement Nurks is niet meer. In plaats daarvan heeft Theehuis de Haarlemmerhout begin juli zijn deuren geopend.

Raamluiken

Wat van verre al opvalt zijn de raamluiken: het fletse grijswit heeft plaatsgemaakt voor in het oog springende, Hans en Grietje-achtige rood-witte driehoeken. Dichterbij gekomen zie je direct dat ook de verdere buitenboel een metamorfose heeft ondergaan: er is een mooie, gloednieuwe buitenbar gekomen, de aangestampte en daardoor wat hobbelige bodem is vervangen door een strak terras van oud Hollandse steentjes, zodat de de aangeschafte lekkernijen op een stabielere tafel kunt nuttigen.

Informatie

Theehuis de Haarlemmerhout is prachtig gelegen in stadspark de Hout, met een groot terras uitkijkend op het Hertenkamp en historisch paviljoen Welgelegen. Kom lekker relaxen van een stukje stadse natuur op loopafstand van het Centrum. Theehuis de Haarlemmerhout heeft: heerlijke koffie & thee met home made taartjes, de lekkerste pannenkoeken van Haarlem, ambachtelijk belegde (oer)broodjes, een meatburger & the dutch weed vega-burger, een lekkere uitsmijter met kaas, ham en truffelolie op oerbrood.

Theehuis de Haarlemmerhout altijd open

De belangrijkste verandering is dat, anders dan Nurks, Theehuis de Haarlemmerhout 365 dagen per jaar van 10:00 uur tot 18:00 uur geopend is voor een hapje en drankje. Ook is het mogelijk om te borrelen met een partij of feestje. Tevens zal er elke zondagmiddag vertier zijn in de vorm van live muziek. Zondag 18 augustus zal er het eerste spetterende optreden zijn met relaxte klanken voor een Lazy Sunday Afternoon.

Meer Haerlems Bodem? Lees hier de nieuwste No Spang! met Jolien Posthumus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here