Thijs Tjaden – Bewust op Haerlems Bodem

0
222

Filmmaakster Marja Godvliet gaat langs bij Haarlemse bewuste ondernemers die de zaken anders aanpakken. Ditmaal Thijs Tjaden. Met zijn advies en praktische oplossingen ondersteunt hij bij een ontspannen nachtrust en fijne leefomgeving.

Thijs Tjaden

Word jij regelmatig wakker met hoofdpijn? Heb je de ziekte van Lyme en ervaar je een drukkend gevoel in je huis? Misschien heb je last van elektrostress en zorgt die voor onrust en spanning in je lijf en leven. Nederlanders brengen gemiddeld zeventig procent van hun tijd in hun huis door. Het is daarom verstandig je huis eens onder de loep te nemen. Thijs Tjaden heeft, in samenwerking met artsen en therapeuten, verschillende oplossingen ontwikkeld om de leefomgeving weer gezond te maken. Hoe wordt jij ’s morgens wakker?

Thijs is sinds 1999 eigenaar van ‘van Apeldoorn elektrotechniek’ . Een elektrotechnisch installatiebedrijf dat sinds 1933 actief is in Haarlem en omgeving. Thijs raakte steeds meer gebiologeerd door het ontstoren van woningen die door straling van onder andere elektriciteitsleidingen, zendmasten en wifi niet prettig zijn om in te wonen. Hij leert het vak woonbioloog en gaat beide disciplines steeds meer combineren. Tegenwoordig werkt hij als woonbioloog veel samen met artsen en therapeuten en heeft hij zijn eigen producten, die het woonklimaat snel en optimaal verbeteren, ontwikkeld.

Thijs Tjaden
Versnellen door eerst te Vertragen.

Woonbiologie

Tjaden Woonbiologie informeert en adviseert over diverse producten en diensten die kunnen bijdragen aan een prettigere leefsfeer en een betere energiehuishouding in jouw woning, bedrijf of dierenverblijf. Tegenwoordig staan veel mensen ‘s ochtends vermoeider op dan dat zij de avond daarvoor naar bed gingen, of transpireren hevig tijdens de slaap. Hoofdpijn, slaapstoornissen, bedplassen bij de kleineren onder ons, maar bijvoorbeeld ook concentratiestoornissen, kunnen worden veroorzaakt door het slapen in een belaste slaapkamer. Zo’n belasting kan diverse oorzaken hebben. Zoals: Belasting veroorzaakt door o.a. zendmasten, wifi routers en mobiele telefoons (elektrosmog), belasting door natuurlijk energiebanen (geopathogene belasting) of belasting veroorzaakt door slechte ventilatie. Bekijk de website van Tjaden Woonbiologie voor meer informatie.

Voor meer bewust op Haerlems Bodem check de eerdere videos van Bewust op Haerlems Bodem.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here