Maandag 8 juni is de Amerikaanse thrillerauteur Karin Slaughter in Haarlem en wordt geïnterviewd door haar Nederlandse evenknie Charles den Tex. Althans, vanwege de reisbeperkingen is ze in Haarlem via Zoom. En jij kan daarbij aanwezig zijn.

Karin Slaughter in Haarlem

Meester van de corporate thrillers Charles den Tex, drievoudig Gouden Strop-winnaar, interviewt de Queen of Crime op maandag 8 juni tussen 20:30 – 21:30 uur over haar nieuwe spannende roman Verzwegen die op 9 juni verschijnt. Het is haar twintigste boek en opnieuw een Will Trent & Sara Linton-thriller.

Karin Slaughter in Haarlem

Stel zelf vragen

Uiteraard is Charles den Tex niet de enige die prangende vragen aan Slaughter mag stellen. Jij kan zelf ook deelnemen aan het interview tijdens deze interactieve Zoom-bijeenkomst. Aanmelden voor dit evenement kan door een mail te sturen naar Boekhandel Blokker, Bredero Boeken, Kennemer Boekhandel of De Vries Van Stockum.

Normaliter zou er natuurlijk de mogelijkheid van signeren zijn, dat gaat niet. Maar… vanaf 9 juni is er wel een speciaal gesigneerde exemplaren van Verzwegen op voorraad bij de Kennemer Boekhandel. Reserveren is aangeraden. Op=op

Datum: ma 8 juni
Tijd: 20:30-21:30 uur
Aanmelden: info@kennemerboekhandel.nl, info@boekhandelblokker.nl, info@brederoboeken of via de site van De Vries Van Stockum. Je ontvangt per mail een uitnodiging voor het event
Locatie: thuis, via Zoom.

Meer Haerlems Bodem? Lees hier de nieuwste Goed Voor Elkaar.

Foto: Alison Rosa

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here