Jack and the Weatherman zijn twee muzikale vrienden, bestaande uit Berry (Jack) Krikken en Sebastiaan (The Weatherman) Weerman. In 2017 brachten ze de single ‘Till The Sun Comes Up’ uit op hun eigen label GlowBird Records. Met hun folky pop songs en positieve boodschappen veroveren ze harten over de hele wereld. Met al ruim 30 miljoen streams op hun Spotify profiel doen Jack and the Weatherman uitverkochte clubshows in zowel Nederland als Europa. Hun album ‘Till The Sun Comes Up’ is nu goud!

We zijn zo ontzettend trots!

‘Till The Sun Comes Up’

Jack and the Weatherman werken al 7 jaar keihard voor aan muziek als onafhankelijke artiesten. Hun harde werken is nu beloond met een gouden plaat! “We zijn zo ontzettend trots! Onze missie is om zo veel mogelijk mensen op de wereld te verblijden met onze muziek. Ik denk dat we zo op de goede weg zijn! Aldus Jack and the Weatherman. In 2018 vond de release van het debuutalbum al plaats in een uitverkochte Melkweg. Volgend jaar komt het tweede album uit met daaropvolgend weer een tour. Bekijk hier de website van Jack and the Weatherman en luister ondertussen naar het album ‘Till The Sun Comes Up’ via Spotify.

'Till The Sun Comes Up'
2014: Jack & the Weatherman’s eerste interview met HB onder het genot van een pizza bij de Oerkap.

Al een verleden met HB

Wij bij Haerlems Bodem volgen Jack and the Weatherman al vanaf het prille begin. Zo hadden wij 5 jaar geleden onze eerste interview met de twee Haarlemmers. In dit interview werd er voornamelijk kennis gemaakt met het duo en ging het over hun eerste EP. Een jaar later – oftewel in 2015 – spraken wij ze nog een keer. Toen ging het onder andere over hun tweede gereleasde EP en wat er allemaal in dat jaar was veranderd. Ook was er nog een derde keer. Hier hadden zij een Haerlems Bodem special en deden een optreden in de Reverb Session. Haerlems Bodem feliciteert Berry en Sebastiaan met hun gouden plaat! Goed gedaan gasten! Check hieronder de Reverb Session video:

Meer HB? Check hier het artikel over HB 3.0.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here