Ben je deze zomer lekker losgegaan? De zomer van 2019 zit er helaas weer op, maar niet voor we hem officieel hebben afgesloten met een enorme knalfuif in een traditionele Timboektoe-stijl eindfeest. Er zijn weer blikken met te gekke bands en DJ’s opengetrokken om dit seizoen nog één keer helemaal los te gaan.

Aan variatie geen gebrek

Timboektoe eindfeest

Deze editie staan de Italiaanse feestbeesten van España Circo Este op het Timboektoepodium voor een heerlijke set keihard swingende tangopunk. De beachbums van Ocean Tribe serveren als voorgerecht een ultiem chil zomerse surf vibe. Aan de muzikale knoppen draaien de muzikale rotsen Shuffle en Kickflip tot laat, die samen van alle markten thuis zijn en altijd de slippers in de lucht krijgen. In de tweede zaal wordt het met Kamango weer een rockende party met de return van de favoriete garagerockers Tony Clifton en de mannen van Creepin’ Johnson met rauwe bluesrock. Achter de draaitafels maakt DJ Duo Kuss het feest compleet tot in de late uurtjes met hun obscure vinylcollectie. Timboektoe blijft natuurlijk ook in de wintermaanden gewoon zeven dagen per week geopend, voor gezellige drankjes, fijne akoestische optredens en heerlijke maaltijden met uitzicht!

Waar en wanneer is het Timboektoe eindfeest?

Zaterdag 5 oktober, Reyndersweg 1, Velsen-Noord. Aanvangstijd: 22:00 uur en de toegangsprijs is € 16,-. Kaarten zijn verkrijgbaar via timboektoe.org en aan de kassa op de avond zelf. Het feest is alleen toegankelijk voor 18+ legitimatie is verplicht. 

Meer HB? Lees hier het artikel over Ronnie Flex in Caprera.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here