Het is Valentijnsdag! Ga jij op deze liefdesdag iets doen met je lover of krijg je spontaan braakneigingen van alle gelukkige koppeltjes op Instagram? No stress! Heb je geen vriend/vriendin om deze dag te vieren? Ga dan hup naar Tinder en neem een date mee naar de Tinder Night in Bison Bowling Haarlem! Uiteraard kan je ook via de website alvast een baan reserveren voor jou en je vrienden. 

Tinder Night

Vanaf etenstijd ben je uiteraard al welkom om met een heerlijk (grill) diner te starten. Vanaf 20.00 uur start het feest en kan je op de foto. Deze polaroid mag je mee naar huis nemen. DJ FlexyFrank zet de lekkerste ‘love tunes’ op dus dat wordt meebrullen tijdens het bowlen. Ook kan je piñata knallen op de dansvloer en meespelen met een potje Disco Bingo. En wie weet vind je jouw ultieme match op de baan of de dansvloer!

tinder night

Vanaf 22.00 start het magic bowlen. Ook starten de andere games vanaf dit moment waarbij je mooie prijzen zoals shotjes en andere goodies kan winnen. Gooi je een strike, dan mag je grabbelen en win je dikke prijzen. Om middernacht worden de best verklede bezoekers nog eens in de schijnwerpers gezet. Dit is je ideale preparty als je nog de stad in gaat of het perfecte feestje als je op tijd weer thuis wilt zijn, want van 8 tot middernacht ben jij lekker bezig in plaats van op de bank te hangen.

Entree is gratis, bowlingbanen zijn voor maximaal 7 personen te reserveren via www.bisonbowlinghaarlem.nl
Meer info: Facebook.com/Bison.Haarlem

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here