Het is zomer, de tijd van zonnen in het park en een festival hier en daar. In Haarlem hebben we daar de beste combinatie mogelijk voor, want ja: het is weer tijd voor Parksessies! Naast het genieten van een hapje, een drankje en lekkere muziek biedt Parksessies echter ook een grote hoeveelheid aan kunst aan. En daar wordt naar onze mening (ten onrechte!) door menig bezoeker te weinig aandacht aan besteed. Kunst is op deze manier immers op zijn aller toegankelijkst! Deze week kondigt Haerlems Bodem daarom de volgende twee kunstenaars op Parksessies #3 aan.

Yair Callender

Gekke abstracte beelden met verbaasde gezichten: deze grote sculpturen zetten je goed aan het denken. De verhoudingen worden veranderd en Yair heeft zijn fantasie op het menselijk lichaam losgelaten. Laat je verrassen door wat deze beelden bij je oproepen.

Blauwe Uur

De groep Blauwe Uur geeft een twaalf minuten lange voorstelling waarbij er menselijke wezens in beweging worden gebracht met muziek en gekleurde lichtprojecties. Deze performance heeft een buitenaardse sfeer en neemt je eventjes mee ver van de Hout vandaan. Blauwe Uur heeft als op veel verschillende plekken lichtshows en performances gegeven. Onder andere op Oerol, ADE, Down The Rabbit Hole en vele andere evenementen. Dus verwacht een hoogstaande performance, dit zijn rasechte artiesten.

Dus: kom van je picknickkleed, trek je blik los van de geweldige artiesten en ga ook even voor een kwartiertje (halfuurtje, uurtje) kunstzinnig!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here