Het is zomer, de tijd van zonnen in het park en een festival hier en daar. In Haarlem hebben we daar de beste combinatie mogelijk voor, want ja: het is weer tijd voor Parksessies! Naast het genieten van een hapje, een drankje en lekkere muziek biedt Parksessies echter ook een grote hoeveelheid aan kunst aan. En daar wordt naar onze mening (ten onrechte!) door menig bezoeker te weinig aandacht aan besteed. Kunst is op deze manier immers op zijn aller toegankelijkst! Deze week kondigt Haerlems Bodem daarom de volgende twee kunstenaars op Parksessies #4 aan.

Bouke Groen

Bouke is beeldend kunstenaar, afgestudeerd aan de kunstacademie in Groningen. Spelend en ontdekkend beoefent hij verschillende kunstvormen. Deze jonge kunstenaar zal met het werk ‘Time change’ de laatste Parksessie opfleuren.

Maarten Bel en Ko de Kok

Deze twee mannen maken een nieuwe identiteit op maat. Is het werk of leven wat je hebt niet wat je er van had verwacht? Tijdens deze show krijg je geestelijk en lichamelijk een metamorfose. Met deze humoristische theatervoorstelling hebben ze onder andere op de Parade gestaan. Ook al wil je misschien niet toegeven dat je er helemaal doorheen zit en toe bent aan een verandering, probeer het even, veranderingen zijn niet eng.

Dus: kom van je picknickkleed, trek je blik los van de geweldige artiesten en ga ook even voor een kwartiertje (halfuurtje, uurtje) kunstzinnig voor de laatste keer!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here