Toneelschuur Producties zoekt toneeltalent

0
105

Droom jij van een dampend publiek, acteer jij graag of hoop jij stiekem ooit in Hollywood te spelen, dan zijn deze audities iets voor jou. Toneelschuur Producties, een onderdeel van de Toneelschuur ter bevordering van jeugdtoneel, zoekt voor een nieuw toneelstuk talentvolle acteurs. 

Toneelschuur Producties zoekt nieuw toneeltalent

Toneelschuur Producties zoekt nieuw toneeltalent

Het toneelstuk dat gespeeld gaat worden is losjes gebaseerd op Ariadne auf Naxos. Toneelschuur Producties is zeer vereerd, dat Steef de Jong (Groots en Meeslepend) en Minke Kruyver (o.a. Toneelgroep Het Volk) dit jaar de regie doen. In Ariadne auf Naxos van Richard Strauss gaan zij aan de slag met verschillende Haarlemmers. “We willen geen serieus toneelstuk maken waarbij het gaat over of je wel of niet goed acteert, want dat vinden we eigenlijk helemaal niet zo belangrijk. Het moet gaan over plezier hebben in met elkaar een voorstelling te maken. En in Naxos zit dat allemaal in het stuk zelf”.

Toneelschuur Producties zoekt nieuw toneeltalent die geheime kunsten bezitten! Starring #22: Naxos wordt een voorstelling waar alles kan gebeuren en waar jongeren voor nodig zijn die muziek kunnen maken, willen zingen (ook al denk je dat niet te kunnen), decors willen bouwen (ook al heb je twee linkerhanden), die van toneelspelen houden (al denk je geen talent te hebben) en onverwachte hobby’s hebben. Ze zoeken jongeren van 14 t/m 18 jaar.

Wil je meedoen? Schrijf je dan nu in voor de audities! Dit kan t/m 18 december 2018. Stuur een e-mail naar starring@toneelschuur.nl met daarin je naam, adres, telefoonnummer, mobiele nummer, leeftijd, school en eventuele muziek/decor/theaterervaring.

De audities vinden plaats op zondag 6 januari 2019 in Haarlem. Jongeren die worden uitgenodigd om mee te spelen, repeteren vanaf woensdag 9 januari 2019 tot woensdag 10 april elke woensdagavond en zondag aan Starring #22: Naxos. De voorstellingen zijn woensdag 10 t/m woensdag 17 april 2019 (m.u.v. 14, 15 apr) te zien in de Toneelschuur in Haarlem.

Meer toneel? Check hier het artikel over de nieuwe Scrooge.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here