Starring, dé jongeren theaterproductie van Toneelschuur Producties, beleeft haar 20e editie. Toneelschuur Producties is op zoek naar jongeren tussen de 15 en 19 jaar die van donderdag 20 tot en met zaterdag 22 april 2017 mee willen spelen in Starring #20: Romeo & Julia, geregisseerd door Nina de la Parra.

Audities

Iedereen tussen de 15 en 19 jaar kan zich opgeven voor de audities. Acteerervaring is niet nodig. Enthousiasme wel! De audities vinden plaats op zondag 29 januari 2017 in Haarlem. Hiervoor hoeft niets te worden voorbereid. Jongeren die worden uitgenodigd om mee te spelen repeteren vanaf woensdag 1 februari 2017 tot donderdag  20 maart elke woensdagavond en zondag aan Starring #20: Romeo & Julia. De voorstellingen worden van donderdag 20 tot en met zaterdag 22 april 2017 gespeeld in de Toneelschuur in Haarlem.

Over Romeo & Julia

Het uitgangspunt van Starring #20 is het legendarische verhaal van Shakespeare, Romeo & Julia. Ditmaal als hartverscheurende komedie met een twist in de cast. Alle meisje spelen jongens en alle jongens spelen meisjes. Oftewel: Door anders te zijn, vind je de weg naar jezelf. Nina de la Parra maakte samen met vijftien jongeren uit Haarlem en omgeving een eigentijdse versie van deze klassieker.

Toneelschuur zoekt acteurs

Over Starring #

De voorstellingen van Starring # worden voor en door jongeren gemaakt, onder begeleiding van een professionele regisseur, de ervaren technici en productiemedewerkers van Toneelschuur Producties. Elke Starring # voorstelling is anders: de regisseur kan kiezen voor bewegingstheater of dans, maar ook een stuk van Shakespeare kan het uitgangspunt vormen.
Voor talentvolle, jonge regisseurs zoals Thibaud Delpeut, Daria Bukvić, Casper Vandeputte en Olivier Diepenhorst vormden hun versies van Starring # een eerste kennismaking met Toneelschuur Producties. Haarlemse jongeren, die veelal geen of weinig spelervaring hebben, kunnen aan den lijve ondervinden hoe een theatervoorstelling tot stand komt. Inmiddels zijn de eerste spelers van Starring # afgestudeerd aan de toneelschool!

Inschrijven voor de audities van Starring #20: Romeo & Julia kan tot en met donderdag 20 januari 2016. Stuur een e-mail naar starring@toneelschuur.nl met daarin je naam, adres, telefoonnummer, mobiele nummer, e-mail, leeftijd, school en eventuele theaterervaring.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here