Op de eerste etage bij Meneer Paprika in de Koningsstraat openen ‘De Toyboys’ op 17 oktober officieel hun shop in shop action figure en popculture collectible winkel. Een winkel waar menig jongens en mannen hart sneller van gaat kloppen, maar ook voor (stoere) meisjes is er genoeg te vinden. Haerlems Bodem kan er in ieder geval uren rondbrengen. 

Toys, toys, Toyboys
De Toyboys winkel is gespecialiseerd in Action figures, Vintage Toys & Popculture Collectibles, Merchandise en Retro Computers. Naast classic speelgoed lijnen als Gi-Joe, Transformers, Star Wars en Masters of The Universe vind je in de winkel ook figuurtjes, T-shirts en merch van Jaws, Fight Club en Breaking Bad.

Naast al het speelgoed en collectibles worden er verschillende evenementen georganiseerd door De Toyboys, zo is er t/m 8 november een mini-expositie van echte attributen uit Star Wars Films en hangen er verschillende Transformers schilderijen van Linda von Bridgen in de winkel. In de toekomst zullen er retro game competities en andere activiteiten worden georganiseerd.

12049703_1143226225705347_7819700476772603899_n

Who you gonna call?
Op zaterdag 17 oktober tussen 14:00 – 16:00 zal de winkel worden geopend door de Ghostbuster Dutch Divison, die tevens Meneer Paprika spook vrij zullen maken. Iedereen die ook in cosplay (verkleed) komt als zijn favoriete superheld of fantasy figuur word getrakteerd op een gratis drankje en wat lekkers.

DE TOYBOYS | Koningstraat 19 boven mij Meneer Paprika | www.detoyboys.nl | www.facebook.com/detoyboys 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here