BS Toys uit Haarlem wint voor tweede jaar op rij de FD Gazellen Award. Hierdoor neemt de speelgoedfabrikant begin november het prestigieuze glazen beeldje in ontvangst Elk jaar worden de FD Gazellen Awards uitgereikt door het Financieel Dagblad aan de snelst groeiende ondernemingen van Nederland.

FD Gazellen Award

De FD Gazellen Award voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland viert dit jaar een lustrumjaar. De prijzen worden voor de vijftiende keer uitgereikt. Om relevant te blijven zijn de criteria aangescherpt. Zo is er naast de minimale omzetgroei van twintig procent over een periode van drie jaar de ondergrens voor deelname verhoogd en worden winstmarge en personeelsgroei meegewogen in de rangschikking.

Trots

Eigenaar Marcel Schagen van BS Toys laat weten erg trots te zijn. BS Toys heeft zich weten te nestelen tussen high tech bedrijven. Het zijn vaak dit soort speelgoedbouwers die in de prijzen vallen. BS Toys is in 2006 opgericht in Haarlem door Marcel. Ze begonnen onder de naam Buitenspeel B.V. Nadat het assortiment werd uitgebreid naar ook speelgoed voor binnenhuis, werd er gekozen voor het meer internationaal klinkende BS Toys.

FD Gazellen Award
Bron: unsplash.com. Fotograaf: Jelleke van Ooteghem

Geen tablets en computers

BS Toys houdt zich bezig met het ontwikkelen en produceren van speelgoed met een actieve en educatieve twist. Deze twist zet kinderen aan tot het gebruik van hun eigen creatieve verbeelding. Speelgoed van hoogwaardige kwaliteit en met een behoorlijke dosis fun. BS Toys is bezig aan de weg te timmeren over de hele wereld met als doel om alle kinderen aan het spelen te krijgen, met echt speelgoed in plaats van telefoons, tablets en spelcomputers.

Prijs

Het is het team van BS Toys gelukt om de goede prestatie van vorig jaar te herhalen en de prijs opnieuw in ontvangst te mogen nemen. Op 6 november wordt de award uitgereikt in de Philharmonie. Daar zal ook bekend worden wie de Gouden Gazelle wint.

Meer willen lezen: check de speelgoedbank.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here