Uitblinker Festival 2017 AFTERMOVIE

0
163

Woensdag 27 september 2017 vond voor de eerste keer het Uitblinker Festival plaats. Een bedankje voor actieve vrijwilligers in Haarlem. Een drukke en dolle boel! Initiatiefnemers Gemeente Haarlem, Vrijwilligerscentrale Haarlem e.o., Participatieraad Haarlem en BUUV Haarlem bedanken alle mensen die dit mee hebben gevierd!

Uitblinker Festival 2017

Bij aanvang stond er al een flinke rij voor de deur en nadat wethouder Jur Botter het feest opende konden de voetjes van de vloer. Bibi en de Nielsjes, DJ Big Jimmy en Bagjuice voorzagen de avond van muziek. Van verkleedpartijen, tot silent-disco en karaoke er was van alles te doen en te beleven. Verder kon er genoten worden van alcoholische versnaperingen maar ook van fijne kaasjes, een soepje of een patatje van het Friethoes.

Haerlems Bodem was er bij en maakt de aftermovie en foto’s. Hierbij een kleine indruk van Uitblinker Festival 2017! Meer foto’s vind je op de Facebook van Haerlems Bodem.

Uitblinker Festival 2017 AFTERMOVIE

UITBLINKER FESTIVAL 2017 UITBLINKER FESTIVAL 2017 UITBLINKER FESTIVAL 2017Fotografie Photobooth: Wiebrig Krakau Fotografie

UITBLINKER FESTIVAL 2017 UITBLINKER FESTIVAL 2017 UITBLINKER FESTIVAL 2017 UITBLINKER FESTIVAL 2017

Fotografie Sfeerimpressie: FotoGenoten
Organisatie: Je Suis Energy

Uitblinker Festival 2017 vond plaats op woensdag 27 september in de Zijlpoort, Gedempte Oude Gracht 2. Bezoek was uitsluitend voor personen die werkzaam zijn als vrijwilliger in of rondom de gemeente Haarlem.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here