- Advertentie -
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Patronaatje Tot Het Gaatje [Bevrijdingspop Afterparty!]

5 mei 2018 @ 23:00 - 04:00

*** De entree van deze avond is gratis. ***

Vanaf 18 jaar en ouder 😉

Tijdens de afterparty van Bevrijdingspop gaat Patronaatje Tot Het Gaatje! Een mini-festival met feest en gekkigheid in alle hoeken en gaten van het pand.

Zer00’s Heroes neemt je mee naar de beginjaren van het millennium toen alle cool kids een Nokia en MSN hadden, de LOLcats geboren werden en je je telefoon met een zwier kon openklappen. Pop, indie, dance of early urban: de deejays van Zer00’s Heroes draaien alle hits van de jaren nul overdwars aan elkaar tot één dampende dansavond in de Grote Zaal.

In de tweede zaal begint Het Reservaat DJ-team met een set vol dampend melodieuze techno tracks. Hierna dragen de jongens met de handjes in de lucht het usb stokje over aan oud Club Stalker resident en vier x vier titaan Olivier Weiter. Joost van Bellen is je zwarte gat van de dag erna. Van classic house naar disco en electro, deze excentriekeling is de uitvinder van de nachtelijke extravaganza in Nederland.

Tot slot kunnen gitaarliefhebbers hun geluk op bij AM:Klub in de derde en vierde zaal, een formule waarbij het AM:Klub DJ-team altijd een dansbare mix van rockende tracks draaien en speelt het vuige, harde en rockende 45acidbabies een show in het holst van de nacht. Loop vooral ook even door naar boven (vierde zaal) als je er toch bent, want AM:Klub heeft daar nog wat verrassingen in petto.

Gegevens

Datum:
5 mei 2018
Tijd:
23:00 - 04:00
Website:
https://www.facebook.com/events/1766121146745240

Locatie

Patronaat Haarlem
Zijlsingel 2
Haarlem, 2013 DN Netherlands

Organisator

Patronaat Haarlem