Vriend, columnist van Haerlems Bodem en stadsdominee Tom de Haan nodigt je zondagochtend uit voor een jazzdienst in de St. Bavo. Het legendarische trio Under the Surface zal spelen tijdens dit jaarlijkse jazzfestijn in de kerk aan de Grote Markt

Under the Surface

Under the Surface

Hun laatste, volledig geïmproviseerde live-album draagt de toepasselijke naam Trinity. Met hun plaat nemen ze je mee naar een verborgen wereld van tederheid, woede, veiligheid, vreugde, eenzaamheid, rust en verdriet. Stuk voor stuk thema’s die ook in de kerk een belangrijke rol spelen. Mis deze bijzondere zondagmorgen jazzsessie dus niet.

Spelen over de hele wereld

Joost Lijbaart, Bram Stadhouders en Sanne Rambags zoeken én onderzoeken samen ruimte en stilte door middel van improvisatie. Hun unieke muzikale taal hebben ze tot in de verste uithoeken van de wereld met hun publiek kunnen delen. Van Mali tot Mexico, Noorwegen tot India en van Bolivia tot Libanon.

Deuren Oude Groenmarkt: 9:30uur
Aanvang: 10:00 uur – 11:00uur
Toegang: vrij

De Jazzdienst is een samenwerking van Protestantse Gemeente Haarlem met Haarlem Jazz & More kerkhaarlem.nl. Meer Haerlems Bodem? Check hier het nieuwe Oud in Nieuw; een oude foto in een nieuwe en ontdek waar de foto genomen is.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here