Wat weet jij eigenlijk van de wereld, meer dan dat je ziet? Wat vind je van het universum en wat zie je voor je als je er aan denkt? Wat vind je van de mensen om je heen en hoe reageer je op hun gedrag? Vanuit deze vragen en meer ontstond Unknown; een avond voor jongeren die graag eens met anderen in gesprek gaan en tegelijkertijd kennis willen maken met wat filosofie precies inhoud. 

Unknown

Nieuwe beweging

De 17- en 18-jarige scholieren Fenna Vissers en Vera Zandberg uit Haarlem willen met Unknown een nieuwe beweging creëren. Beiden hebben een voorliefde voor filosoferen over alledaagse dingen en deze interesse willen zij nu graag delen met andere jongeren. Door een avond te organiseren waarop iedereen welkom is en de aanwezigen uitgedaagd worden na te denken en te spreken over alledaagse dingen, hopen zij deze beweging in gang te zetten. 

Unknown een veilige plek

Daarbij is de avond vooral ook bedoeld voor de jongeren die normaliter niet snel op de voorgrond treden, maar waarvan Fenna en Vera vinden dat zij wel gehoord dienen te worden. Dit omdat ook hun ideeën en visies er toe doen. Met Unknown willen zij een veilige plek creëren, waar een ieder zich op zijn of haar manier durft te laten horen. Een plek waar mensen worden samengebracht, zodat zij elkaar in de toekomst weten te vinden. 

Unknown

Ben of ken jij iemand die het ook te gek vindt om eens aan het denken gezet te worden? Of ben jij juist nieuwsgierig naar hoe anderen over bepaalde onderwerpen denken? Dan is dit de uitgelezen kans. Meld je aan door middel van een mailtje te sturen aan Fenna en Vera, via unknownfilosofie@gmail.com en wees welkom tijdens deze bijzondere avond.
Wanneer: dinsdagavond 16 juli 2019 om 20:00 uur
Waar: Stadsstrand de Oerkap in Haarlem
Deelname: Gratis

Meer Haerlems Bodem? Lees hier over een nieuwe Haarlemse documentaire over de metoo-beweging.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here