De afgelopen drie maanden heb ik, Loes, me laten coachen door personal coach Thomas Boots om mijn ware kampioen te ontketenen. Wat zijn programma inhoudt kun je lezen in het artikel ‘Unleash the Champion’. Lees nu over mijn ervaringen in het laatste deel: sessie 4.

Voor de laatste keer spreken we af bij Gym Industries in de Waardepolder, we nemen doelen van de vorige sessie door, we kijken naar de doelen die we tijdens de intake hebben opgesteld en ronden de coachingsessies af.

Dry January

Al bijna een maand geen druppel alcohol aangeraakt. Dry January is een hit dit jaar. Sta jij ook nog steeds droog of heb je alweer wat weekenden diep in het glaasje gekeken? Door niet te drinken ben ik minder in de stad, lig ik eerder in bed en sta ik frisser weer op. Januari zonder alcohol doet me goed, sommige vrienden vinden me iets minder gezellig misschien, maar hé, de maand is bijna om. Wel ga ik de rest van het jaar proberen bewuster om te gaan met alcohol, ik heb nu ervaren wat voor goeds het met je lichaam doet.

Fit is fijn

Ik voel me sterk, zelfverzekerd en ik heb voor mezelf helder waar ik heen wil. De drie maanden coaching van Thomas zorgden voor een fit lichaam. Ik ben doelgericht aan het trainen geslagen en zie dat het werkt. Mijn lichaam wordt sterker en als ik in de spiegel kijk zie ik mooie spieren waar ik trots op ben. Thomas heeft me indrukwekkende inzichten op het gebied van voeding gegeven. Vooral de waarde van voeding en het effect dat voeding op je lichaam heeft is verbazingwekkend. Door het voedingsschema van Unleash the Champion toe te passen heb ik meer energie, kan ik me langer concentreren en heb ik eigenlijk geen last meer van after-dinner dips. Het is zo fijn om fit te zijn!
Klinkt aantrekkelijk hè? Wil jij je ook fit voelen? Begin dan met het lezen van dit E-book.

Balans

Natuurlijk ga ik nog wel eens taart eten of eet ik in één keer een zak chips leeg, gewoon omdat het zo lekker is. Natuurlijk. Daar geniet ik dan extra van, want nu eet ik niet meer uit verveling of omdat het aangeboden wordt, maar omdat ik er soms echt trek in heb en ik dan even een momentje voor mezelf creëer.
Het voedingsschema heeft me laten ervaren dat mijn lichaam veel meer kan dan ik dacht en elke keer als je “iets slechts” eet, begin je als het ware weer opnieuw met afkicken van de suikers. Je krijgt een energiedip en je kan je daar flink rot van voelen. Het toverwoord is: balans. Vind de balans die bij je past en waar je je goed bij voelt en geloof me, na een tijdje heb je niet eens meer de behoefte aan die slechte dingen. Echt niet.

Kijk voor meer informatie op zijn website www.unleashthechampion.nl, waar je je ook kan aanmelden voor zijn programma.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here